Bij betalingen met Ideal, Mister Cash en Creditcard wordt u beloont voor uw*. U krijgt een gedeelte van uw aankoopsom terug gestort van hun tijdens de actieperiode t/m 31 januari 2013.

Om dit proces nog sneller te laten verlopen verrekenen wij al het percentage van de aankoopsom direct bij betaling van uw bestelling op uw factuur. Het bedrag dat u terug ontvangt is product en merk afhankelijk (max. 2%) en wordt u getoond bij het afrekenen in het betaalmenu van TN/Ogone. Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u in het betaalmenu Ideal, MisterCash of Creditcard te selecteren. U wordt dan doorgestuurd naar de Ogone betalingspagina waar u de betaling van uw bestelling kunt afronden.


*Ogone: Gegarandeerd veilig online betalen!


Ogone e-Commerce is een beveiligd betaalsysteem dat ontworpen is en beheerd wordt door Ogone n.v. De veiligheid van uw betalingen is voor Ogone e-Commerce een voortdurende zorg. Hun team van specialisten houdt zich doorlopend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit domein, om u een veilige en betrouwbare dienst te leveren. Ogone E-Commerce ondersteunt meer dan 40 verschillende lokale en internationale betaalmethoden. Partners van Ogone zijn o.a: Rabobank, SNS-Bank, ABN-Amro bank, ING bank, KBC Bank, American Express, Visa, Maestro, Mastercard etc.


Voor meer uitleg over hoe Ogone werkt zie film: http://www.ogone.nl/demos/nl_nl/start.htm

Voorwaarden:

Actie alleen geldig bij betaling via het betaalmenu van ToolNation.nl en bij gebruik van Ideal, Mister Cash en Creditcard. Andere vormen van betaling, zoals vooruitbetaling per bank, rembours of afhalen contant in een van onze vestigingen vallen niet onder deze actie.

Deze actie is geldig t/m 31 januari 2013 en uitgevoerd door Toolnation.nl