Acculader

Een lege accu zorgt vaak voor een hoop gedoe, zeker als je druk bezig bent met werken. Daarom is het vaak een goed idee om een lader te kopen voordat er iets met je auto gebeurt. Een goede voorbereiding zorgt er namelijk voor dat je voor geen verrassingen komt te staan en zo ongestoord door kunt gaan. 

Bekijk onze merken: Bosch | Flex-tools | Gys | Milwaukee 

20 artikel(en)
20 artikel(en)

Wanneer heb ik een acculader voor mijn auto nodig?

Theoretisch gezien heb je geen lader nodig wanneer je een moderne auto hebt waarmee je dagelijks rijdt. Dit betekent echter niet dat een lader niet nodig is. Een accu die wordt vastgesteld op een acculader gaat namelijk veel langer mee, zo kun je langer gebruik maken van jouw accu en onderhoudskosten verminderen.

Een lader is wel nodig voor auto's die vaker stil staan, langere stilstand van de auto zorgt ervoor dat de accu langzaam leeg gaat en wanneer dit voor een langere tijd is moet hij worden opgeladen. Daarbij moet je ook oppassen als jouw auto al wat ouder is, de accu is namelijk veel gevoeliger om leeg te raken. Ook moet je oppassen wanneer het kouder is, de kou zorgt er namelijk voor dat de accu sneller leeg raakt.

Het is dus eigenlijk altijd gewenst om een acculader auto bij je te hebben om deze problemen te voorkomen en je accu te optimaliseren.

Belangrijkste kenmerken van een acculader auto

Acculaders bestaan in verschillende soorten en maten. Op deze kenmerken moet je letten wanneer je er een wilt kopen.

Voltage
Het is belangrijk om te kijken welk voltage correspondeert met jouw accu. Een verkeerd voltage kan er namelijk voor zorgen dat de accu niet goed, of zelfs helemaal niet werkt.

Soort lader
Acculaders bestaan uit verschillende soorten met verschillende doelen. Sommigen zijn belangrijk voor het opstarten van de auto, sommigen zijn handiger voor het algemene gebruik. Het is belangrijk om de juiste lader te nemen voor het juiste doel.

Prijs Acculader
Niet geheel onbelangrijk, de prijs is een grote factor in het kopen van een lader. Let goed op wat je wilt terugkrijgen van een lader en wat je van verschillende prijsklassen kunt verwachten. Door hier op te letten kun je onnodige kosten besparen door niet een te dure of een te goedkope lader te kopen

Hier vind je het beste aanbod acculaders met alle mogelijke soorten en maten, voor elk doel en elke prijsklasse.