Lijmtangen en lijmklemmen

Bekijk onze Bessey Lijmtangen

Producten 1 - 24 van 585
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Producten 1 - 24 van 585
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijmtangen en -klemmen van Stanley, Lamello en meer

Heb je diverse onderdelen van een werk aan elkaar gelijmd? Dan zal de lijm nog een tijdje moeten drogen. Dit doe je door de gelijmde delen onder hoge druk tegen elkaar aan te persen en een tijdje te laten drogen. Hiervoor heb je een lijmtang of een lijmklem nodig.

 • Vooral een houten verbinding is het mooi wanneer deze verbonden is met een deuvel.
 • Voor een sterke verbinding dien je de te verbinden delen ook te lijmen. Op deze manier hoef je geen spijkers of schroeven te gebruiken en ben je toch gegarandeerd dat de delen van je werkstuk op een nette en goede manier met elkaar verbonden zijn.

Waar verschillen deze tangen en klemmen in?

Er zijn veel verschillende soorten lijmtangen en lijmklemmen van allerlei merken, zoals

Stanley, Lamello, Virutex en Bessey

. Het is dus een beetje afhankelijk van de grootte en de vorm van je werkstuk welke lijmtang je moet gebruiken. Maar of het nu gaat om lades, raamwerken, deuren of stoelen, overal is wel een lijmtang voor te gebruiken. Een lijmtang bestaat uit een geleider, waar een houder over geschoven kan worden. Met een schroef of handvat kan daar tussenin het werkstuk worden geklemd. Voor de grotere werkstukken zijn er ook speciale uitvoeringen, de zogenaamde lijmknecht of sergeant. Deze lijmklem is zwaarder uitgevoerd, waarbij ook je grote werkstukken op correcte wijze vastgelijmd kunnen worden. Ook de bediening kan verschillen. Er zijn bijvoorbeeld ook lijmtangen met een pistoolgreep. Hierbij is het kinderlijk eenvoudig om de delen tegen elkaar te klemmen.

Voordelige prijzen

Wij leveren veel verschillende lijmtangen en lijmklemmen tegen voordelige prijzen. Bekijk ook regelmatig onze dagelijkse dagaanbiedingen. Wij bieden dan producten aan tegen extra scherpe prijzen. Bestel je bij ons voor € 50,- of meer? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.