Voetbescherming

Op zoek naar goede veiligheidsschoenen? Wij hebben in onze shop een uitgebreid assortiment aan voetbescherming. We hebben onder andere werklaarzen die van zeer hoogwaardige leer zijn gemaakt. Ze geven je voeten een goede ondersteuning en zijn ook nog eens een aantal uren tegen water bestand. De laars heeft ook nog eens een stalen neus. Mocht er tijdens het klussen of je werkzaamheden iets op je voet vallen dan geeft de laars je voldoende bescherming. Werk je in de bouw of moet je vaak werken in de buitenlucht dan zijn deze laarzen uitermate geschikt. Draag ook altijd goede werksokken die beschermen je onder andere tegen de kou en ze voorkomen ook dat je sokken aan je huid vastplakken. Deze speciale sokken zijn namelijk antistatisch en door het materiaal kan het zweet of transpiratievocht heel snel weer verdampen.

Bekijk hier: Werkschoenen | Werklaarzen | Werksokken

Producten 25 - 39 van 39
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 25 - 39 van 39
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waarom is goede voetbescherming essentieel tijdens het werken?

Veilig werken en jezelf goed beschermen is heel belangrijk. We dragen stevige werkhandschoenen en onder andere een goede veiligheidsbril om ons zelf tijdens de werkzaamheden goed te beschermen tegen beschadigingen of ongelukjes. Natuurlijk mag goede voetbescherming niet ontbreken. Het dragen van speciale veiligheidsschoenen is daarom echt geen overbodige luxe. Een werkschoen is voorzien van een speciaal uitgevoerde zool zodat scherpe voorwerpen niet door de schoenzool kunnen dringen. Ook zijn er werklaarzen verkrijgbaar die voorzien zijn van een stalen plaat in de zool. Moet je onder koude omstandigheden werken? Dan draag je in je schoenen heerlijke dikke en warme werksokken.

Veilig werken begint met de keuze voor stevige en comfortabele veiligheidsschoenen

Werkschoenen zijn verkrijgbaar in zowel een hoog als een laag model. De keuze voor een bepaald soort schoen is ook afhankelijk van waar je ze gaat dragen. Ga je de veiligheidsschoenen thuis dragen voor als je gaat klussen of wil je ze aanschaffen voor het werk? Mocht het voor je werk zijn vraag dan even aan je werkgever waar de schoen aan moet voldoen en maak aan de hand daarvan een keuze. In onze shop Toolnation vind je werkschoenen voor hele voordelige prijzen. Bovendien worden je bestelde artikelen gratis verzonden bij besteding vanaf 50 euro (dit is inclusief btw.) Maar kijk ook zeker even naar onze scherpe dagaanbiedingen. Veilig kunnen werken en ongelukken voorkomen is van essentieel belang. Goede voetbescherming mag daar absoluut niet bij ontbreken. Draag daarom altijd goede werklaarzen of schoenen voor dat je aan het werk gaat.