Werkkleding

Ben jij die bouwvakker, serieuze doe-het-zelf klusser of werk je als verkeersregelaar en ben je op zoek naar nieuwe werkkleding? Wij, van Toolnation bieden een groot assortiment aan werkkledij aan. Onze collectie bestaat uit de merken: 3M, Emma, Metabo, MWear, en Tricorp. We kunnen je kleden van je sokken en T-shirts tot en met een verwarmde jas. Wij vinden dat kleding niet alleen veilig, warm en comfortabel moet zijn, maar ook betaalbaar hoort te blijven. Daarom heb je op onze site een ruime keuze uit goedkope werkkleren.

Populaire categorieën: Reflecterende werkkleding | Werkbroek | Werkjas

Producten 1 - 24 van 284
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Producten 1 - 24 van 284
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Veiligheid

Omdat jij velig moet kunnen werken, hebben we van het merk 3M verschillende wegwerp overalls beschikbaar. Deze kostenbesparende overalls beschermen je tegen gevaarlijke stoffen waaronder bijvoorbeeld radioactieve en nucleaire deeltjes en zijn uitermate geschikt voor het werken met asbest. We hebben uit deze lijn ook een model wat tevens bescherming bidt tegen opspattende, chemische vloeistoffen. Allen hebben ze elastiek aan de kap, middel, enkels en manchetten voor een veilig draagcomfort.

Gezien worden

Wanneer het voor jou vooral van belang is om gezien te worden, hebben we hier diverse artikelen voor. Neem bijvoorbeeld de Tricorp Soft Shell jas. Deze tweekleurige jas is uitgevoerd conform de richtlijnen van Rijkswaterstaat en heeft een duurzame striping waardoor je goed zichtbaar bent. Daarnaast is hij windicht en waterafstotend. Door deze eigenschappen is hij zeer geschikt als werkkledij die goed op moet vallen. Daarnaast hebben we van Tricorp ook de oranje-gele vesten voor de verkeersregelaar. Dit vest werkt als een overgooier en heeft verstelbare klittenbandsluiting aan een zijde. Het is gemaakt conform de kledingeisen en voorschriften van de regeling verkeersregelaars en dus erg veilig te noemen.

In de kou

Wanneer je veel last hebt van het werken in de kou, raden we je aan om je vooral in laagjes te kleden. Hiervoor hebben wij T-shirts en sweaters van Tricorp. Voor de echte koulijders is er van Metabo een verwarmde jas verkrijgbaar die je door een accu warm houdt.

Waarom zou je je werkkledij bestellen bij Toolnation?

De voordelen van het bestellen bij Toolnation zijn:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro inclusief btw
 • Voordelige prijzen
 • Iedere dag weer scherpe dagaanbiedingen
 • Tot wel 5 jaar garantie op diverse merken als: Bosch, Festool, Fein, DeWalt en Makita

Daarnaast kun je bij Toolnation zien dat goedkope werkkleren gewoon heel functioneel kunnen zijn en dat dat niets afdoet aan de kwaliteit ervan.