Review Toolnation

 

Er zijn 4 mogelijkheden om uw mening te delen met ons:*

1. Schrijf een review op www.trustedshops.nl

U ontvangt ongeveer één week na aflevering van de bestelling een mail vanuit TrustedShops waarin wordt gevraagd uw mening te delen.

2. Schrijf een review op www.beslist.nl

Ga naar www.beslist.nl en vul in de zoekbalk ‘Toolnation’ in. Kies de derde optie: “review schrijven over shop Toolnation.nl”.

3. Schrijf een review op www.kieskeurig.nl

U selecteert Toolnation.nl in het winkeloverzicht of zoekt het juiste product op en klikt daarna op “plaats een review” en/of “winkel beoordelen”,

4. Schrijf een review bij een product op www.toolnation.nl

Log hiervoor in op uw account en zoek het aangekochte product terug in de webwinkel, waarna u kunt kiezen voor het delen van uw ervaringen. 


Wat is een juiste review? Klik dan hier.

Stuur uw ontvangen bevestigingsmail naar review@toolnation.nl

Mocht u geen bevestiging ontvangen van het plaatsen van uw review stuurt u dan een schermafbeelding van uw review naar review@toolnation.nl


 VOORWAARDEN:

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscodes die je worden aangeboden door Toolnation.nl. Door gebruik te maken van toolnation.nl kortingscodes ga je akkoord met deze voorwaarden.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte kortingscodes die worden aangeboden door toolnation.nl.
 2. Voor digitale kortingscodes die bestaan uit een nummer geldt in veel gevallen dat deze zijn gekoppeld aan een e-mailadres. De kortingscode werkt alleen als het betreffende e-mailadres wordt gebruikt bij het bestellen van artikelen. De kortingscode kan niet in combinatie met een ander e-mailadres worden gebruikt.
 3. De aard, duur en vervaldatum van een aanbieding en overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je in de uiting waarin de kortingscode is opgenomen. Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt.
 4. Kortingscodes uitgegeven door toolnation.nl kun je gebruiken voor aankopen bij toolnation.nl .
 5. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor openstaande bestellingen.
 6. Tenzij anders staat vermeld, geldt voor iedere kortingscode dat deze per persoon en per e-mailadres slechts eenmaal kan worden gebruikt.
 7. Als een kortingscode gebruikt wordt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de kortingscode ligt, vervalt de overige waarde van de kortingscode.
 8. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
 9. Kortingscode van €10,- excl. BTW te besteden bij minimale besteding van €250,-
 10. Soms voldoen de geleverde artikelen niet aan de voorwaarden zoals bedoeld in artikel VIII van de Algemene Voorwaarden. Stel in dat geval toolnation.nl hiervan tijdig in kennis en retourneer het betreffende artikel. Je ontvangt dan een nieuwe vergelijkbare kortingscode voor de waarde van de oude kortingscode voor zover die onbenut is gebleven. Dit geldt ook als toolnation.nl de bestelde artikelen niet kan leveren, tenzij het een actieartikel betreft waarvoor de kortingscode geldt zolang de voorraad strekt. 
  De vervangende kortingscode zal in deze gevallen een geldigheidsduur hebben van veertien (14) dagen na afgifte.
 11. Je kunt kortingscodes niet ruilen voor geld. Je kunt met een kortingscode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende kortingscode-actie geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de kortingscode is opgenomen.
 12. Kortingscodes worden eenmalig verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Onder verlies valt ook het (per ongeluk) wissen van e-mails.
 13. Het is niet toegestaan kortingscodes te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden).
 14. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.
 15. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van kortingscodes wordt ontzegd.
 16. Per account kunt u een maximaal van 1 kortingscode inwisselen.
 17. Wanneer u besluit een review te schrijven bij een product van toolnation.nl zult u ingelogd moeten zijn als klant. Deze zal worden uitgelezen en zult u geen bevestiging ontvangen.

Het inwisselen van je kortingscode is heel eenvoudig:

 1. De voorwaarden en mogelijkheden voor gebruik verschillen per kortingscode. Lees daarom de e-mail waarin de kortingscode vermeld staat zorgvuldig door.
 2. Leg een of meer artikelen in je winkelwagentje.
 3. Ga naar "Bestellen"
 4. Na het invoeren en controleren van je bestelling kun je de kortingscode invoeren. Voer de code exact in (cijfers, letters, streepjes).

Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van kortingscodes of problemen bij het invoeren, neem dan contact op met onze klantenservice.