Vlizotrappen

Een trap kan heel wat plaats innemen in huis. Voor velen is een vlizotrap dan ook een meer geschikte optie dan een gewone trap. Op deze manier verlies je geen ruimte in de kamer waar de trap komt te staan. Dit kan ideaal zijn voor opslagruimtes, maar ook voor gewone kamers die zich op het zolderniveau bevinden. Bij Toolnation vind je zoldertrappen van de merken Altrex en Telesteps. Deze trappen komen in verschillende afmetingen en maken gebruiken van diverse inklapsystemen. Alle zoldertrappen worden bij Toolnation aangeboden aan zeer scherpe prijzen. Bekijk dus zeker het aanbod in onze webshop om de geschikte zoldertrap te vinden voor jouw huis.

Bekijk onze merken: Altrex | Telesteps

11 artikel(en)
11 artikel(en)

Trappen van Telesteps

In de webshop vind je zowel vlizotrappen van het merk Telesteps als ook van het merk Altrex. Telesteps biedt een mini en een maxi versie van hun zoldertrappen aan. De mini versie heeft een maximale hoogte van 2550 millimeter, de maxi versie heeft een maximum plafondhoogte van 3000 millimeter. Wat kenmerkend is voor de trappen van Telesteps is dat er gebruik gemaakt wordt van een telescopisch systeem om de trap in en uit te schuiven. Dankzij dit systeem neemt de zoldertrap geen bijkomende zolderruimte in wanneer deze is ingevouwen. Bovendien is de trap, aan de hand van dit systeem, eenvoudig en snel op de gepaste hoogte in te stellen. De trappen van Telesteps zijn dus ideaal voor zij die zo min mogelijk plaats willen verlies, zowel op de zolder als ook in de kamer er onder.

Het ruime assortiment van Altrex

Het merendeel van de vlizotrappen in het online assortiment van Toolnation is van het merk Altrex. Altrex maakt gebruik van een 3-delig inklapsysteem voor hun trappen. Deze trappen worden geleverd met bakken met een bakmaat die varieert van 110 x 60 tot 140 x 70. De trap zelf is volledig uit hout en is voorzien van antislip-profielen zodat je altijd veilig staat bij het gebruiken van de trap. Alle maten van deze vlizotrappen worden aangeboden in een superieure editie en een luxe editie. Het verschil zit vooral in de isolatiewaarde/energiezuinigheid van het zolderluik. De trappen zijn geschikt voor kamers met een plafondhoogte tot 2800 millimeter.

Bestel je trap bij Toolnation

Heb je in ons ruime gamma de trap gevonden die in jouw huis past? Aarzel dan niet langer om te bestellen. Verzending is gratis vanaf 50 euro exclusief BTW en je krijgt tot vijf jaar garantie op je bestelde producten.