Rolsteiger kopen

Sinds enige tijd mag er op de bouw geen gebruik meer worden gemaakt van trappen en ladders als werkplaats. Daarom wordt tegenwoordig massaal gewerkt met rolsteigers, voor zowel het binnen klussen, als het buitenwerk. Bij Toolnation denken we graag mee over de beste manier waarop jij veilig kunt werken op je werkplek. We hebben daarom een collectie steigers samengesteld, die aan alle veiligheidseisen voldoet en die daarbij geschikt is voor gebruik door de professional, en tevens door de geoefende doe-het-zelver. Want veiligheid gaat immers voor alles en daar willen wij, als Toolnation geen concessies aan doen.

Populaire merken: Altrex rolsteigers | Little Jumbo rolsteigers

Producten 1 - 24 van 87
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Producten 1 - 24 van 87
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Wanneer gebruik je een rolsteiger?

Rolsteigers worden vooral gebruikt in de bouw, wanneer op hoogte gewerkt moet worden. Dit kan zijn door bijvoorbeeld: metselaars, schilders of stukadoors. Maar ook wanneer je zelf graag klust, in en om je huis, kunnen ze goed van pas komen. Een rolsteiger bestaat uit 1 of meerdere werkvloeren, en is voorzien van wielen, waardoor hij makkelijk verplaatsbaar is. Het verschil met een vaste steiger, ligt onder andere in het feit, dat de rolsteiger opgebouwd mag worden door ervaren bouwvakkers. Vaste steigers daarentegen, moeten worden opgebouwd door gecertificeerde steigerbouwers. Rolsteigers zijn ook over het algemeen kleiner dan vaste steigers, en worden bovendien van lichtere materialen, zoals aluminium, gemaakt. Dit maakt ze in de praktijk beter hanteerbaar. De maximale hoogte van rolsteigers mag binnen maximaal 8 meter, en buiten maximaal 12 meter zijn. Voor de veiligheid zorg je er altijd voor, dat de steiger opgeruimd en schoon is.

Een rolsteiger kopen

Bij Toolnation bieden we rolsteigers aan van de merken: Altrex en Little Jumbo. In het assortiment van Atrex zitten ook de kamersteigers, welke door hun compacte formaat,vooral geschikt zijn om binnen te gebruiken. Je kunt van dit merk al een rolsteiger kopen met een platformhoogte van 1 meter, deze heeft een werkhoogte van 3 meter, wat hem ook heel geschikt maakt voor de doe-het-zelver. De Little Jumbo rolsteigers zijn zeer robuust en geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Door de duurzame, verwerkte materialen, kunnen ze wel tegen een stootje, en hebben ze een lange levensduur.

De keuze voor Toolnation

Als je besluit jouw steigermateriaal bij Toolnation te kopen, geniet je van de volgende voordelen:

 • Altijd gratis verzending vanaf 50 euro exclusief btw
 • Voordelige prijzen voor de beste materialen
 • Tot wel 5 jaar garantie op diverse merken
 • Altijd deskundig advies