Steekwagens

Een steekwagen is een handig hulpmiddel als je een beperkt aantal dozen, kratten of stoelen moet verplaatsen. Een goed voorbeeld daarvan is het lossen van een bedrijfswagen of vrachtwagen met een kleine vracht. De steekkar heeft een stalen frame met aan de bovenkant twee handgrepen. Aan de onderkant zit er aan een zijde twee wielen en aan de andere kant een plateau. Dit plateau kun je heel gemakkelijk onder de kratten dozen stoelen enz. schuiven of steken. Vervolgens kantel je dit in zijn geheel in een keer naar achter. Daarna kun je er heel gemakkelijk mee weg rijden en op die manier alle spullen eenvoudig en snel verplaatsen. De spullen die je gaat verplaatsen blijven overigens heel goed en netjes liggen. De dozen, kratten of andere spullen blijven op hun plaats doordat deze steunen of liggen tegen het stalen frame van de wagen of kar.

Bekijk onze topmerken steekwagens: Tretal | Altrad | Bahco | Little Jumbo

Producten 1 - 24 van 37
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 37
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Steekwagens in allerlei soorten en uitvoeringen

Er zijn een heleboel verschillende soorten steekkarren. Welke de beste keuze is dat is vooral afhankelijk van wat je er mee wil gaan vervoeren of verplaatsen. Natuurlijk is er een universeel model dat geschikt is voor allerlei soorten vracht of spullen. Daarnaast zijn er ook wat meer speciale steekwagens. Een trappen steekwagen of een stoelen steekkar of een waarmee je kratten gemakkelijk kan verplaatsen. Een trappensteekwagen is speciaal gemaakt om spullen op de trap van boven naar beneden of andersom te kunnen vervoeren. Met een universeel model is dat een stuk moeilijker. Wil je wel graag regelmatig gebruik kunnen maken van een steekwagen maar mag deze niet teveel plaats innemen in bijvoorbeeld je bedrijfswagen in de opslagloods of schuur? Er zijn ook opvouwbare of inklapbare steekwagens verkrijgbaar. Deze zijn heel eenvoudig in en uit te klappen en zijn heel gemakkelijk weer op te bergen. Ideaal als de ruimte beperkt is.

Steekkarren als handige hulpmiddelen

Steekkarren zijn gewoon hele handige en eigenlijk onmisbare hulpmiddelen. Je kan in een keer een flinke stapel kratten, dozen of stoelen meenemen. Stel je eens voor dat je dit allemaal per stuk moet gaan doen of dat je er maar twee te gelijk kan dragen. Steekwagens zorgen ervoor dat je veel efficiënter kan werken en daarnaast gaat het ook allemaal veel gemakkelijker. Overigens hoef je echt niet bang te zijn dat je teveel spullen tegelijk wil vervoeren met de kar of wagen. Steekwagens zijn gemaakt van zeer stevig materiaal (staal) en kunnen daardoor echt wel het nodige gewicht dragen.