Gereedschapswagen

Het hebben van veel gereedschap maakt u tot een veelzijdige klusser, maar het zorgt vaak ook voor een rommeltje in de kamer waar uw gereedschap ligt. Kunt u de juiste schroevendraaier vaak niet vinden, omdat al uw gereedschap door elkaar ligt? Bij Toolnation helpen we u graag om het klussen zo plezierig mogelijk te maken. Daarom hebben we de allermooiste gereedschapswagens voor u op een rijtje gezet. Berg al uw gereedschap veilig op en vervoer uw materialen op een eenvoudige manier dankzij de handige gereedschapswagens van Toolnation. Als u de gereedschapswagen van uw dromen online bestelt, profiteert u direct van de voordelige internetprijzen van Toolnation.

Bekijk ook: Gereedschapstassen | Gereedschapskoffers | Gereedschapsgordels
Producten 1 - 24 van 250
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Producten 1 - 24 van 250
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Gereedschapswagens met oneindige combinatiemogelijkheden

Wil je niet meer zoeken of misgrijpen aan gereedschap terwijl je aan het werk bent? Dan biedt een gereedschapskar de beste oplossing. Dankzij de overzichtelijke indelingen werk je voortaan prettiger en productiever. Ook het opruimen en opbergen zal voortaan sneller en prettiger verlopen. En wanneer je op professioneel niveau met gereedschap werkt, dan is een gereedschapskar uiteraard onmisbaar. Welke gereedschapswagen of kar je nodig hebt, hangt af van de werkzaamheden die je uitvoert. Daarom hebben we voor iedere klusser of professional een geschikte gereedschapskar. De zwaardere uitvoeringen hebben een draagvermogen van 25 kg per lade en de karren zijn centraal afsluitbaar d.m.v. een cilinderslot met vier sleutels.

Gevulde gereedschapswagen

Een gevulde gereedschapskar is ideaal voor het sleutelen aan auto's, motoren en andere voertuigen. We leveren de gevulde gereedschapswagens in diverse kleuren, en de combinatiemogelijkheden met gereedschapsets zijn oneindig. Het is hierbij van belang dat je goed voor ogen hebt wat jouw wensen zijn. Aan welke eisen moet de kar voldoen en welke gereedschappen heb je nodig? Heb je genoeg aan een kleine koffer met vijlen en schroevendraaiers of heb je een compleet gevulde gereedschapskar nodig? We bieden merken als Stanley en Bahco aan. Deze merken hebben een jarenlange ervaring opgebouwd binnen dit vakgebied. Je kunt dus rekenen op expertise en kwaliteit wanneer je een product van deze merken koopt.

De voordelen wanneer je bij ons bestelt

 • We leveren de beste kwaliteit
 • Gratis bezorging vanaf €50,- excl. btw.
 • Voordelige prijzen
 • Dagelijks scherpe dagaanbiedingen
 • Tot 5 jaar garantie op diverse merken als Festool, Fein, Bosch, DeWalt, Makita en meer

Wil je een gereedschapswagen kopen? Bestel deze dan hier, kom langs in onze winkel of neem contact met ons op. We maken je graag wegwijs in ons assortiment.