Toolnation Trakteert


TOOLNATION TRAKTEERT!

U ontvangt van 01-01-2019 t/m 30-09-2019 een gratis artikel bij aankoop van machines en accessoires uit het complete Toolnation assortiment.


Koopt u voor minimaal €999,- excl. BTW aan machines en accessoires dan ontvangt u van ons een gratis Toolnation 10-delige Doorslijpschijven set bij uw bestelling.

Koopt u voor minimaal €1999,- excl. BTW aan machines en accessoires dan ontvangt u van ons een gratis Toolnation 4-delige Waterpassen set bij uw bestelling.

Koopt u voor minimaal €2999,- excl. BTW aan machines en accessoires dan ontvangt u van ons een gratis Hitachi DS10DAL Accuschroefmachine bij uw bestelling.

Koopt u voor minimaal €3500,- excl. BTW aan machines en accessoires dan ontvangt u van ons een gratis Kärcher WV6PLUS Ruitenreiniger bij uw bestelling.Algemene voorwaarden voor deelname:

 1. Medewerkers van Toolnation, hun directe familieleden en aangesloten dealers zijn van deelname aan deze actie uitgesloten.
 2. De deelname houdt bovendien in dat de deelnemer de voorwaarden voor deelname accepteert.
 3. Deze actie geldt bij aankoop van een of meerdere producten uit ons assortiment.
 4. Organisator van de actie is Toolnation.eu
 5. De gratis te ontvangen artikelen worden automatisch meegezonden bij de bestelling.
 6. De gratis te ontvangen artikelen zijn niet in te wisselen voor korting, tegoedbon of een geldbedrag.
 7. Toolnation behoudt zich het recht voor om deze actie te allen tijde te annuleren of deelnemers die onjuiste of onvolledige gegevens verstrekken, het deelnameproces manipuleren resp. dit proberen en/of door eigen nalatigheid in strijd handelen met de deelnameregels en/of anders op oneerlijke en/of onoorbare wijze proberen de deelname aan de actie te beïnvloeden, te diskwalificeren en van toekomstige deelname aan dergelijke acties uit te sluiten. 
 8. Als de deelnemer het actieproduct na aankoop retourneert, vervalt het recht op een gratis artikel.
 9. Toolnation aanvaardt geen aansprakelijkheid voor een verlies of beschadiging van het gratis artikel bij de toezending. 
 10. Over het gratis artikel kan niet worden gecorrespondeerd, en uitbetaling van artikelen in contant geld is uitgesloten. 
 11. Indien bezorging op het genoemde adres niet mogelijk is, vervalt automatisch het recht op een gratis artikel.
 12. Actie loopt vanaf 01-01-2019 t/m 30-09-2019 of zolang de voorraad strekt.

 Shoppen