Metabo gereedschap

Wilt u professioneel gereedschap kopen van een topmerk? Op Toolnation.nl vindt u een ruim assortiment Metabo gereedschap, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Metabo gereedschap wordt ingezet op alle plekken van de wereld waar mensen volledig op hun gereedschap moeten kunnen vertrouwen. Vooral professionals die op zoek zijn naar veilige en krachtige gereedschappen kunnen hun hart ophalen bij het merk Metabo. In ons assortiment vindt u onder andere robuuste schuurmachines, slijpmachines, afkortzagen en boorhamers die aangeboden worden tegen de scherpste prijzen.

Metabo is een Duits bedrijf dat opgericht is in 1924 met het doel om professioneel gereedschap op de markt te brengen die aan de toenemende vraag van de sterk verbeterde technische wereld konden voldoen. Er wordt veel aandacht besteed aan het design van de Metabo gereedschappen, waar eerst in kaart wordt gebracht wat precies de behoeften zijn van de gebruiker. Er wordt vooral gekeken naar goede hanteerbaarheid, een lange levensduur van het product, optimale werking en een zo gering mogelijk gewicht van het gereedschap. De ingenieurs en productdesigners van Metabo zijn dag in dag uit bezig met het bedenken van nieuwe innovatieve Metabo gereedschappen, waarbij regelmatig ook ideeën naar boven komen die ver boven het begrip elektrisch gereedschap uitgaan.

Overtuigd van de kwaliteit van Metabo gereedschappen en geïnteresseerd om er één aan te schaffen tegen een scherpe prijs? Kies uit ons ruime assortiment aan Metabo gereedschap en bestel veilig en snel online. Uw bestelling wordt snel bij u afgeleverd door UPS, TNT-express of DPD. U betaalt bovendien geen verzendkosten bij een bestelling van minimaal €150 (excl. BTW). Niet tevreden over uw bestelling? Geen probleem! Binnen 14 dagen kunt u uw ontvangen gereedschappen retourneren. U bent bij ons ook verzekerd van een gratis pick-up & return service van 3 jaar op de meeste gereedschappen. Bij een defect aan uw gereedschap wordt uw bestelling gratis opgehaald, gerepareerd en bij u afgeleverd. Wij beschikken over een eigen werkplaats en kunnen het defecte gereedschap snel en professioneel voor u repareren.

Artikelen 1 tot 24 van 533 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 533 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5