Werktafel

Bent u op zoek naar een werktafel die lang meegaat en waar u efficiënt mee kunt werken? Bekijk dan ons assortiment werktafels van bekende merken zoals Festool en Walko. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van gereedschap en toebehoren, zijn wij in staat een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding te bieden voor uw werktafel. Het assortiment loopt uiteen van complete werktafels tot onderdelen die het werken met een werktafel nog eenvoudiger maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld ook alleen een constructieblad of een werktafel frame kopen. Bekijk hieronder ons assortiment werktafels.
Producten 1 - 24 van 25
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 25
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Werktafels voor elke klus

De werktafels in ons assortiment zijn eenvoudig verstelbaar in hoogte. Op deze manier kunt u voor iedere klus wel een prettige werkplek creëren. De werktafels van Walko onderscheiden zich vooral door het sterke frame. Daarnaast zijn deze werktafels zeer veelzijdig in gebruik. U kunt ze eenvoudig ombouwen naar uw wens doordat de werkbladen gemakkelijk los te koppelen zijn en gemakkelijk te verstellen zijn op verschillende hoogtes en standen. U kunt deze werktafel zelfs tegen een wand plaatsen waardoor u gemakkelijk groot plaatmateriaal kunt bewerken. Naast complete werktafels, zult u ook tafelsteunen in ons assortiment aantreffen. Deze handige onderdelen zijn zeer bruikbaar bij iedere Walko werktafel.

Toolnation beschikt over een eigen werkplaats en serviceafdeling en we bieden dan ook voor al onze geleverde producten een volledige fabrieksgarantie. Bij Toolnation besteld u eenvoudig het beste gereedschap online.Daarnaast profiteert u niet alleen van onze scherpe prijzen, maar ook van vele andere voordelen. Bij besteding boven de €150 wordt uw bestelling gratis geleverd. Daarnaast kunt u altijd snel aan de slag met uw nieuwe aankoop dankzij de snelle levering van UPS, TNT-express of DPD. U profiteert bij aanschaf van bepaalde producten van onze gratis pick-up & return service van 3 jaar. Dat betekent dat in het geval van een defect uw product kosteloos wordt opgehaald, hersteld en geretourneerd.