FEIN gereedschap

Op zoek naar professioneel FEIN gereedschap? Op Toolnation.nl vindt u een ruim en divers assortiment aan FEIN gereedschap die tegen een aantrekkelijk tarief worden aangeboden. In ons assortiment Fein gereedschap vindt u onder andere handboormachines, slagmoeraanzetters, haakse boormachines en montagefrezen. FEIN gereedschappen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en geschikt voor diverse toepassingen.

FEIN vindt haar oorsprong in Duitsland en werd in 1867 opgericht door Wilhelm Fein en zijn broer Carl Fein. FEIN staat bekend om de productie van krachtige, duurzame en extreem betrouwbare elektrische handgereedschappen voor de metaal-, uitbouw- en automobielindustrie. Het gereedschap is zeer geliefd onder professionals. Dankzij de passie van de medewerkers van FEIN en de energie die zij dag in dag uit steken in het ontwerp van het beste gereedschap voor de industriële sector, wordt FEIN gereedschap over de hele wereld als maatstaf gezien voor prestatie en betrouwbaarheid. Als uitvinder van de elektrische handboormachine ontwikkelt FEIN sinds 140 jaar innovatieve oplossingen voor de praktijk, beproefd tijdens hard en ononderbroken gebruik in industrie en werkplaats. Door een omvangrijk kwaliteitsmanagement en een arsenaal aan goed opgeleide medewerkers, zorgt het bedrijf ervoor dat er alleen FEIN gereedschap op de markt gebracht worden die 100% voldoen aan hun eigen verwachtingen. Op die manier kan er voldaan worden aan de hoge eisen die door de professionals in de bouw en industrie gesteld worden.

Bent u overtuigd van de kracht, prestatie, betrouwbaarheid en kwaliteit van FEIN gereedschap en wilt u kennis maken met één van de FEIN gereedschappen? Bekijk hieronder ons assortiment aan FEIN gereedschap en bestel eenvoudig online. U bent verzekerd van een snelle verzending door UPS, TNT-express of PostNL en 14 dagen bedenktijd. Uw bestelling wordt bovendien gratis bij u afgeleverd vanaf €50 (excl. BTW) is.

Producten 1 - 24 van 232
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 232
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5