Haakse Slijper

Een van de meest gebruikte slijpmachines is de haakse slijper. Deze tool is inzetbaar voor het zagen van bijvoorbeeld stenen, voegen, stalen buizen of tegels. Daarnaast is deze slijpmachine handig omdat het een lichte machine is en hij daardoor erg mobiel is.

Werkbankslijper

Ook de werkbankslijper is een populair product uit onze reeks slijpmachines. Deze handige tools zijn leverbaar met verschillende functies. Zo bevat ons assortiment niet alleen slijpmachines, maar bijvoorbeeld ook polijstmachines en bandslijpmachines en gecombineerde machines als de bandslijp.

Groot assortiment slijpers

Bekijk dus snel ons uitgebreide assortiment en profiteer ook nog eens van vele voordelen. Zo is verzending gratis vanaf een bedrag van €50 (incl. BTW) en zijn alle machines zeer scherp geprijsd. Daarnaast profiteert u ook nog eens van een verlengde garantie op machines van een aantal topmerken. Zo krijgt u naast de standaard fabrieksgarantie ook nog 1 of 2 jaar Toolplus garantie op de slijpmachines van de merken Festool, Fein, en Makita. U weet op deze manier dus zeker dat u uw slijpmachine voor lange tijd kunt gebruiken zonder problemen. Mocht uw machine toch defect raken dan kunt u gebruik maken van ons handige Pick-up & Return systeem. We halen uw machine (geheel gratis) bij u op, repareren hem en bezorgen hem weer bij u.

Producten 1 - 24 van 635
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 635
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5