Dewalt gereedschap

Op Toolnation vindt u professioneel DeWalt gereedschap in verschillende uitvoeringen. Wij beschikken over een ruim en divers assortiment aan DeWalt gereedschappen die tegen scherpe prijzen aangeboden worden. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere DeWalt accuboormachines, bouwradio's, schuurmachines en accu tackers.

DeWalt, opgericht in 1936 in de Verenigde Staten door Raymond E. DeWalt, staat bekend om haar ruime assortiment aan krachtige gereedschappen voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Met het Perform & Protect programma voorziet DeWalt haar gereedschappen van een label als ze aan één van de volgende criteria voldoen: minder vibratie (label VIBRATIES), gereduceerde stofinademing (label STOF) of innovatieve koppelbeheersing (label CONTROLE). Machines die met het Perform & Protect-logo VIBRATIES voorzien zijn, veroorzaken tot 50% minder trillingen, waardoor mensen minder snel vermoeid raken en langer achter elkaar kunnen doorwerken. DeWalt gereedschappen met het Perform & Protect-logo CONTROLE hebben een extra innovatieve veiligheidsfunctie voor de koppelcontrole in het gereedschap om daarmee de kans dat tijdens het boren het toestel vast komt te zitten te minimaliseren. Gereedschappen met het Perform & Protect-logo STOF staan garant voor een verminderde kans op stofinademing. DeWalt is ook verantwoordelijk voor de XLR technologie, die voor snellere boorprestaties en een langere levensduur van haar hamerboren zorgt.

Bent u geïnteresseerd en wilt u DeWalt gereedschap tegen een scherpe prijs bestellen? Bekijk dan ons ruime aanbod aan DeWalt gereedschap en bestel veilig en eenvoudig online bij Toolnation. U betaalt geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €50 (excl. BTW). Ook bent u verzekerd van een snelle levering en 14 dagen bedenktijd op veel van ons DeWalt gereedschap. In het geval van een defect wordt uw gereedschap gratis opgehaald, gerepareerd en bij u afgeleverd. Wij beschikken over een eigen werkplaats om uw gereedschap snel en vakkundig te kunnen repareren.

Producten 1 - 24 van 404
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 404
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5