Werkbanken

Bent u op zoek naar de ideale werkbank om al uw kluswerk op te doen? Toolnation beschikt over een groot assortiment met de beste werkbanken van de grootste topmerken. Wat voor klus u ook te wachten staat, dankzij ons bent u perfect voorbereid en kunt u met goede moed aan de slag. Wij staan klaar voor alle klussers.

Voordelige werkplek

Het kopen van de ideale werkbank is een belangrijk aspect van het klussen. Verschaf uzelf de perfecte werkplek tegen de voordeligste prijs en laat u verrassen door uw werkbank online te kopen bij Toolnation. U profiteert direct van onze expertise en de scherpe dagaanbiedingen.

Bekijk ook onze merken: Beta | Bott | Gedore | Sjobergs

Producten 1 - 24 van 115
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Producten 1 - 24 van 115
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een werkbank voor een hogere productiviteit en een betere welzijn

Wanneer je als hobby klusser of op professioneel niveau een werkplaats wilt inrichten voor jouw werkzaamheden, dan is een werkbank onmisbaar. Je voelt je beter en productiever wanneer je een goed ingerichte werkplek hebt met een passend werkplaatsmeubilair. Een werkbank wordt ook wel een werktafel genoemd. Deze moet passen bij de werkzaamheden en de persoon die ermee gaat werken. We adviseren daarom een werktafel te kiezen die je in hoogte kunt verstellen. Zo zorg je ervoor dat meerdere mensen ermee kunnen werken en kun je zowel staand als zittend werk gemakkelijk afwisselen. Met de juiste werkplaatsmeubilair bereik je een hogere productiviteit en zorg je voor een betere welzijn. Bij het kiezen van de juiste werktafel moet je letten op de volgende punten: de hoeveelheid gewicht die de werktafel moet kunnen dragen, de verstelbaarheid om ergonomisch-verantwoord te kunnen werken, het type werkblad voor de activiteiten die je gaat uitvoeren, de werkomgeving en condities waar de werkbank komt te staan, de opbergruimte en de verplaatsbaarheid.

Een werkbank mobiel bewegen of juist niet?

De mogelijkheid om een werkbank mobiel te kunnen bewegen geeft je de vrijheid om jouw werkplaats moeiteloos te kunnen verplaatsen. Voer je vaak op verschillende plekken werkzaamheden uit? Een verplaatsbare werktafel is dan ideaal. Daarentegen biedt een vaste werktafel soms meer stabiliteit. We hebben verplaatsbare en vaste werkbanken van topmerken in ons assortiment.

De voordelen van Toolnation

 • We leveren de beste kwaliteit
 • Gratis bezorging vanaf €50,- excl. btw.
 • Voordelige prijzen
 • Dagelijks scherpe dagaanbiedingen
 • Tot 5 jaar garantie op diverse merken als Festool, Dewalt en meer

Wil je een werkbank kopen? Bestel deze dan hier, kom langs in onze winkel of neem contact met ons op. We maken je graag wegwijs in ons assortiment.