Accu heggenschaar

Op zoek naar een accu heggenschaar? Bij Toolnation kunt u ook terecht voor uw tuingereedschap. Wij hebben een mooi assortiment accu heggenscharen van topmerken als Bosch, Hitachi, Makita en Metabo. Dit assortiment is veelzijdig en bestaat uit accu scharen voor uw heg, maar ook voor kleinere struiken of planten. Zo zult u bijvoorbeeld naast de accu heggenscharen ook snoeischaren, accu buxusscharen, grasscharen en tuinscharen tegenkomen. Bent u op zoek naar een elektrische heggenschaar? Bekijk dan ons assortiment elektrische heggenscharen. Shop accu heggenscharen en ander tuingereedschap online bij Toolnation en je profiteert van zeer scherpe prijzen en een gratis verzending al bij een bestelling vanaf € 150,-!

Producten 1 - 24 van 42
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 42
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De wat grotere accu heggenscharen in ons assortiment zijn te gebruiken voor het bewerken van uw heg. De kleinere scharen, zoals de grasschaar en de accu tuinschaar zijn perfect voor verschillende kleinere werkzaamheden in uw tuin. De meeste kleinere scharen zijn te gebruiken met één hand wat het werk gemakkelijk maakt. De accu heggenscharen hebben als voordeel dat ze erg handzaam zijn: kabels zitten niet in de weg bij het snoeien, iets wat nog wel eens tot irritatie kan leiden. U heeft dus veel bewegingsvrijheid, wat het snoeien van de heg wat gemakkelijker maakt.

Bekijk ons assortiment accu heggenscharen en profiteer van de vele voordelen die Toolnation u biedt. U vindt bij ons altijd de accu schaar waar u naar op zoek bent. Veelal leveren we uw bestelling al binnen enkele werkdagen en is de orderwaarde hoger dan € 150,- dan leveren we de bestelling geheel gratis. Onze accu heggenscharen hebben een garantie tot wel 3 jaar. Hierdoor kunt u jaren gebruik maken van uw heggenschaar zonder bang te zijn dat deze defect zal raken. Mocht dit toch het geval zijn dan kunt u gebruik maken van onze handige Pick-up & Return service. Wij halen de machine dan bij u op, repareren hem en brengen hem weer terug.