Summer Sale! €10,- korting op geselecteerde voorradige artikelen!* > Bekijk het aanbod

Motorzeis of bosmaaier?

Toolnation beschikt over een ruim assortiment motorzeisen en bosmaaiers. Met bekende merken als Hitachi en Makita weet u zeker dat u een bosmaaier van topkwaliteit aanschaft. Door onze jarenlange ervaring, kunnen we u ook nog eens zeer scherpe prijzen bieden voor uw motorzeis of bosmaaier. Ons assortiment bosmaaiers varieert in prijs tussen de €150 en €600. Natuurlijk zijn de duurdere modellen voorzien van speciale functies die het gebruik van uw bosmaaier vereenvoudigen. Een aantal bosmaaiers zijn voorzien van gratis toebehoren. Denk daarbij aan maaidraad of benzine voor in de motor. Op deze manier kunt u direct aan de slag met uw nieuwe bosmaaier. Bekijk hieronder onze bosmaaiers en bestel eenvoudig online tegen de scherpste prijzen.

1 Product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 
  1. -22% Makita EM2654LH Motor Bosmaaier 25,4 cc 4-takt
    Makita EM2654LH Motor Bosmaaier 25,4 cc 4-takt
    Direct leverbaar
    Adviesprijs 477,95 Aanbiedingsprijs 372,80 308,10 excl. BTW

1 Product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 

Een bosmaaier is uitermate geschikt voor het maaien van grassen, kruiden of lichte houtgewassen. Door de lange arm van een bosmaaier kunt u kleine beplanting gemakkelijk maaien of snoeien zonder daarvoor een gebukte houding aan te nemen. De bosmaaier is voorzien van een ophangsysteem gekoppeld aan een tuig. Op deze manier wordt het gewicht van de machine verdeeld over het gehele lichaam. Een bosmaaier kan zowel als zaagsysteem als maaisysteem fungeren. Vaak is de bosmaaier voorzien van twee koppen. Een grastrimmer en een zaagblad. Beide kennen zo hun eigen handige functionaliteiten.

Twijfel dus niet langer om uw bosmaaier of motorzeis aan te schaffen bij Toolnation. Naast de scherpe prijzen, profiteert u van nog veel meer voordelen. Zo biedt Toolnation u een Toolplus garantie op bosmaaiers van Makita. Dit betekent dat u, naast de standaard fabrieksgarantie, ook nog eens 1 jaar extra garantie op uw bosmaaier of motorzeis krijgt.

Motorzeis of bosmaaier?Toolnation beschikt over een ruim assortiment motorzeisen en bosmaaiers. Met bekende merken als Hitachi en Makita weet u zeker dat u een bosmaaier van topkwaliteit aanschaft. Door onze jarenlange ervaring, kunnen we u ook nog eens zeer scherpe prijzen bieden voor uw motorzeis of bosmaaier. Ons assortiment bosmaaiers varieert in prijs tussen de €150 en €600. Natuurlijk zijn de duurdere modellen voorzien van speciale functies die het gebruik van uw bosmaaier vereenvoudigen. Een aantal bosmaaiers zijn voorzien van gratis toebehoren. Denk daarbij aan maaidraad of benzine voor in de motor. Op deze manier kunt u direct aan de slag met uw nieuwe bosmaaier. Bekijk hieronder onze bosmaaiers en bestel eenvoudig online tegen de scherpste prijzen.