Bladblazer kopen?

Toolnation heeft een uitgebreid assortiment bladblazers op voorraad. Met merken als Bosch, Hitachi, Makita en Stihl koopt u altijd een bladblazer van hoge kwaliteit. Het assortiment van Toolnation omvat kleine handbladblazers tot professionele bladblazers voor het grotere werk.Een bladblazer is een erg handig gereedschap als u bijvoorbeeld in uw tuin veel bomen hebt staan die in de herfst hun blad verliezen. Natuurlijk kunt u ouderwets met de hark aan de slag gaan, maar dat is een tijdrovende klus die ook nog eens erg veel inspanning kost. Met een bladblazer is de klus zo geklaard. Professionele bladblazers zijn zowel met elektrische- als met benzinemotor verkrijgbaar. Bladblazers met benzinemotors zijn vooral geschikt voor het grotere werk, wanneer u grote oppervlaktes bladvrij moet blazen. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan bladblazers van topmerken hieronder.
Producten 1 - 24 van 35
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 35
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Benzine, elektrisch en accu bladblazer

In geval het te onderhouden terrein een groot oppervlak heeft is het raadzaam een blazer te kopen die werkt op benzine. Een elektrisch model is juist weer ideaal voor particuliere tuinen en bovendien werken ze veel stiller. Daarnaast zijn er modellen beschikbaar die werken op een accu. Het voordeel van een accu ten opzichte van het elektrische model is dat deze je meer bewegingsvrijheid geeft. Aan de andere kant heeft een elektrisch model meer vermogen. De blaaskracht wordt uitgedrukt in km/h waarbij een hogere capaciteit betere resultaten biedt.

Zuigfunctie

Veel bladblazers blazen bladeren en ander vuil weg. Na gebruik van het apparaat zal je dus alsnog alle bijeen gedreven bladeren moeten opruimen. bladblazers kunnen echter ook een zuigfunctie hebben. Dankzij deze functie heb je de mogelijkheid om de bladeren op te zuigen in plaats van ze weg te blazen. Als kers op de taart hebben sommige modellen ook een ingebouwde versnipperaar. Op deze manier nemen de bladeren minder ruimte in in de opvangzak. Deze hoef je dus minder vaak te legen. Daarnaast is hetgeen wat overblijft na versnippering ideaal voor een compostbak. De zuigkracht wordt uitgedrukt in L/h, waarbij net zoals bij de blaaskracht geldt dat een hogere capaciteit garant staat voor betere resultaten.

Veiligheid

Wanneer je met een blazer aan de slag gaat is het belangrijk de veiligheid in acht te nemen. De luchtstroom kan kleine steentjes wegblazen die bijvoorbeeld in iemands oog terecht kunnen komen. Voor je eigen veiligheid is het dan ook raadzaam om niet alleen gehoorbeschermers, maar ook een veiligheidsbril te dragen. Indien je een bladblazer op benzine aanschaft is het belangrijk in gedachte te houden dat de motor behoorlijk heet kan worden.

Toolnation service

Bij Toolnation geniet je van een goede service. Niet alleen verkopen we onze producten voor een mooie prijs, maar we bieden ook nog eens iedere dag scherpe dagaabiedingen aan. Daarnaast geven wij extra garantie op diverse merken als Bosch, Festool, Fein, DeWalt en Makita. Besteed je meer dan 50 euro in onze webshop? Dan zijn de verzendkosten voor onze rekening.