Schaafmachine

Een schaafmachine is een handig apparaat voor zowel de professionele klusser als de doe-het-zelver. Bij Toolnation vindt u een uitgebreid assortiment schaafmachines. Met ruim 50 machines van topmerken als Bosch, Festool, Hitachi, Mafell en Makita zult u altijd een schaafmachine binnen ons assortiment aantreffen die bij uw wensen past. Onze schaafmachines komen in uiteenlopende prijzen en we zorgen altijd voor zeer scherpe prijzen. Zo kunt u al een schaafmachine aanschaffen vanaf €90. Voor uw schaafmachine bent u dus aan het juiste adres. Bekijk dus snel ons uitgebreide assortiment hieronder.
Producten 1 - 24 van 48
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 48
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onze schaafmachines zijn zeer bruikbaar voor vele werkzaamheden. Een schaafmachine is een vervanger van de ‘traditionele handschaaf’. Het bewerken van hout met een handschaaf is een arbeidsintensieve klus. Met een schaafmachine kun je eenvoudig hout bewerken zonder een grote inspanning te leveren. Iedere schaafmachine heeft zo zijn eigen beitels. Afhankelijk van het merk zitten er 1, 2 of 3 beitels in het beitelblok gemonteerd. Het voordeel hiervan is dat de beitels voor een gladder eindresultaat zorgen, omdat ze minder snel hakkende bewegingen in het hout maken zoals bij een handschaaf wel voor kan komen. Ook is het mogelijk om speciale schaafeffecten te maken met een schaafmachine. Dit kunt u doen door gebruik te van sierbeitels. Let er wel op dat dit niet bij iedere schaafmachine mogelijk is.

Bij Toolnation profiteert u, naast de scherpe prijzen op schaafmachines, van nog veel meer voordelen. Zo profiteert u van een verlengde garantie op een aantal topmerken. Toolnation hanteert namelijk een Toolplus garantie op de merken: Festool, Mafell en Makita. Met de Toolplus garantie ontvangt u op vele machines, naast de standaard fabrieksgarantie, ook nog eens 1 of 2 jaar extra garantie. Bekijk dus snel ons assortiment schaafmachines en bestel eenvoudig online bij Toolnation.