Waterpompen

Een waterpomp is te gebruiken voor transporteren, uitpompen, leegpompen of circuleren van schoon water. Sommige waterpompen zijn voornamelijk bedoeld om water weg te pompen, bijvoorbeeld bij een overstroming. Anderen op de markt voorzien in jouw waterbehoeften door water op te pompen. Daarnaast kan je tijdens je zoektocht filteren op o.a. besproeiingspompen, benzinepompen en dompelpompen. Bekijk dus snel ons assortiment.

Populaire waterpomp merken: Gardena | Metabo | Sulzer
Producten 1 - 24 van 140
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 140
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waar let je op bij de aanschaf van een waterpomp

Het is te allen tijde van belang te kijken naar het vermogen om zo te bepalen of de motor krachtig genoeg is voor de gewenste toepassing. Daarnaast is een goede hanteerbaarheid prettig. Zeker bij een lekkage of overstroming wil je snel ter plaatse zijn. Een goed draagbare pomp is daarom handig. Een andere eigenschap die een pre is, zijn trillingsdempende voetjes die ervoor zorgen dat de pomp stevig staat en minder lawaai maakt.

Besproeiingspompen

Een besproeiingspomp is ideaal voor droge zomers. Dankzij de pompwaaiers wordt water onder druk uit de pomp geperst. Sluit de waterpomp aan op bijvoorbeeld een sproeier of een tuinslang om zo je tuin te bewateren.

Hydrofoorpompen

Zoals gezegd hebben sommige pompen als functie grondwater op te pompen voor gebruik. Let bij deze pompen vooral op de doorvoercapaciteit. Deze vertelt je hoeveel liter het apparaat per uur kan oppompen. Ook is het raadzaam een pomp aan te schaffen met een droogloopbeveiliging. Dankzij deze functie stopt het apparaat automatisch wanneer het water op is zodat beschadigingen voorkomen worden. Daarnaast is een ingebouwde filter een gewenste eigenschap. Deze beschermt je pomp, door vuil buiten het systeem te houden. Indien deze filter niet aanwezig is, is het van belang een externe filter aan te schaffen om zo problemen met de pomp te voorkomen.

Toolnation service

Bij ons ben je altijd verzekerd van voordelige prijzen en de mogelijkheid om te profiteren van geweldige dagaanbiedingen. Daarnaast bieden wij extra garantie op diverse merken als Bosch, Festool, Fein, DeWalt en Makita. Besteed je meer dat 50 euro? Dan zijn er geen verzendkosten.