Bosch Gereedschap

Ben je op zoek naar professioneel gereedschap van een wereldwijd bekend merk? Dan ben je bij Toolnation aan het juiste adres! Met standaard 4 jaar dealer garantie op Bosch Blauw gereedschappen weet je dat je goed zit.

Bosch gereedschap is meer dan veelzijdig. Toolnation beschikt over een ruim assortiment aan Bosch Blauw gereedschap, uiteenlopend van bovenfrezen, bandvlijmachines, decoupeerzagen en bandschuurmachines tot hogedrukreinigers, verstekzagen, metaaldoorslijpers en haakse slijpers. Bosch Blauw  staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande, duurzame en robuuste gereedschappen die iedere professional of doe-het-zelver moet hebben. Wij bieden Bosch gereedschap tegen de scherpste prijzen aan.

Populair bij Bosch: bouwradio's | decoupeerzagen | accu boormachines | multitools

Producten 1 - 24 van 587
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 587
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Herkomst Bosch gereedschap

Bosch is een Duits bedrijf dat in 1886 door Robert Bosch werd opgericht en bekend staat om haar breed assortiment aan professionele en innovatieve producten. Duizenden werknemers over de hele wereld houden zich dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van reeds bestaand Bosch gereedschap. Door voortdurende onderzoeken op het gebied van techniek en de toepassing hiervan voor de realisatie van nieuwe Bosch Blauw gereedschappen, is Bosch uitgegroeid tot een leider op veel verschillende technologische gebieden. Daarom heeft Bosch ook een koppositie behaald op het gebied van het aantal patentaanvragen. Voornamelijk bij Bosch Blauw gereedschappen, die uitblinken in kracht, gebruikersvriendelijkheid, milieuvriendelijkheid en veiligheid, zijn een groot aantal patenten verworven, het voornaamste bewijs van de creativiteit van de werknemers.

Waarom kiezen voor Bosch Blauw?

Bosch gereedschappen zijn erg gebruiksvriendelijk. Naast hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de gereedschappen, is de bediening van de producten ook erg belangrijk voor Bosch. Daarom zijn alle producten van Bosch eenvoudig te gebruiken. Kom je er even niet uit? Dan kun je altijd de gebruiksaanwijzing erbij pakken. Alle Bosch producten beschikken over een eenvoudige gebruiksaanwijzing in verschillende talen.

Snelle levering

Bent je overtuigd van de kwaliteit van Bosch gereedschap en wil je jouw gereedschap tegen een scherpe prijs bestellen? Bij Toolnation beschikken wij over meer dan 500 Bosch gereedschap producten. Als officiële dealer van Bosch, geven wij je 1 jaar extra garantie. Dat houdt in dat je in plaats van 3, maar liefst 4 jaar garantie hebt op je Bosch gereedschap. Je bent verzekerd van een snelle levering door UPS, TNT-express of DPD, waarbij je geen verzendkosten hoeft te betalen bij een bestelling van minimaal €50 (excl. BTW). Bovendien heb je altijd 14 dagen bedenktijd.