Grasmaaier kopen

Wanneer je wilt dat je gazon er goed uitziet kan je niet zonder een goede grasmaaier. Sommige maaiers werken op een accu, anderen zijn handmatig en zijn 100% milieuvriendelijk. Vraag je voor aanschaf af hoe vaak je de grasmachine wilt gebruiken en hoe groot het te maaien veld is. Bij een groter veld is het verstandig te investeren in een machine met meer gebruiksgemak en een eventueel grotere accu. Bekijk onze pagina en lees je goed in over potentiële aankopen. Dankzij ons uitgebreide assortiment en onze goede prijzen zit er voor iedereen wel een ideale maaier tussen.

Populaire merken: Makita | Gardena | Bosch | Hitachi

Bekijk ook onze Benzine Maaiers of onze Accu Maaiers

Producten 1 - 24 van 98
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 98
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Welke grasmaaier past bij mij?

Bij het kiezen van een grasmaaier dien je met een aantal zaken rekening te houden. Zo geven we bijvoorbeeld bij iedere grasmaaier aan wat het maaioppervlak is. Op deze manier kun je eenvoudig bepalen welke grasmaaier het beste bij je past. Daarnaast kun je kijken naar de inhoud van de opvangbak van de grasmaaier. Deze kan verschillen per type. De grasmaaiers verschillen nogal in het gemak waarmee je kunt maaien. Zo kan de gazonmaaier nog erg arbeidsintensief zijn. De elektrische grasmaaier daarentegen doet al veel meer werk voor je. Wil je echter dat jouw gras gemaaid wordt zonder dat je er veel voor hoeft te doen dan is de accu robotmaaier wellicht iets voor jou. Deze handige machine maait jouw gras zonder moeite en ontwijkt obstakels zelfstandig.

De handmaaier

Handmaaiers werken puur op jouw kracht en er komt dus geen elektriciteit bij kijken. Het voordeel hiervan is dat deze gazonmaaiers milieuvriendelijk zijn en je er niet halverwege je gazon achter komt dat de accu leeg is. Deze simpele apparaten zijn geschikt voor kleinere velden tot ongeveer 100 vierkante meter. De meeste handmaaiers zullen je gras knippen op een lengte van ongeveer 40 millimeter.

De elektrische grasmaaier

Voor een groter gazon kies je uiteraard voor een elektrische grasmaaier. Voor welk oppervlak een maaier geschikt is hangt af van het model. Kies in ieder geval voor een robuuste gazonmaaier wanneer je van plan bent hem vaak te gebruiken. Maaiers met een cut and collect systeem vangen het gemaaide gras op in een opvangbak. Een goed systeem heeft een sterk zuigende werking, waardoor zelfs nat gras netjes wordt opgeruimd. Indien je een groot gazon hebt is het verstandig een grasmaaier te kopen met een grote opvangbak zodat je deze niet constant hoeft te legen. Voor de rest is het bij aanschaf belangrijk dat je rekening houdt met het vermogen van de accu. Hoe hoger het vermogen, des te krachtiger is de maaier. Sommige modellen beschikken over een waarschuwingssysteem die je tijdig laten weten wanneer de accu bijna leeg is.

De voordelen die wij bieden

Op onze site vind je bij elk artikel een gedetailleerde en betrouwbare beschrijving zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Wij bieden een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding, waardoor je verzekerd bent van een goede aankoop. Daarnaast zijn de verzendkosten voor onze rekening indien de aankoop boven de 50 euro ligt. Bovendien bieden wij extra garantie op diverse merken als Bosch, Festool, Fein, DeWalt en Makita.