Hogedrukreiniger kopen?

Toolnation beschikt over een uitgebreid assortiment hogedrukreiniger van uiteenlopend formaat. Zo bieden we niet alleen hogedrukreiniger voor thuisgebruik, maar ook geavanceerde en professionele machines. Wilt u een hogedrukreiniger kopen? Dan bent u bij Toolnation aan het goede adres. We hebben voor ieder gebruik wel een machine in ons assortiment die we uiteraard tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Zo variëren de prijzen van €70 tot wel €3875 voor de meest geavanceerd machines. Denk dus bij het kopen van uw hogedrukreiniger goed na over de toepassingen van de machine. Alle hogedrukreinigers binnen ons assortiment zijn afkomstig van de topleveraciers in de markt. Denk aan Bosch, Kränzle en Makita. Bekijk hieronder alle hogedrukreinigers uit ons assortiment.
Producten 1 - 24 van 219
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 219
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gaat u een hogedrukreiniger kopen? Zoals we al aangeven dient u rekening te houden met de toepassingen. Een hogedrukreiniger is voor vele toepassingen inzetbaar namelijk. Denk daarbij aan het reinigen van een gevel, de stoep of zelfs het wassen van uw auto. Wanneer u een goede hogedrukreiniger aanschaft, zult u al snel merken dat u de machine voor veel meer zaken zult gebruiken dan u voorheen zou verwachten. Bij de meeste hogerdrukreinigers zitten handige accessoires inbegrepen. Met deze accessoires kunt u eenvoudig het bereik van de waterstraal vergroten of verkleinen. Zo kunt u bijvoorbeeld een brede kop gebruiken zodat het water zich verspreid over een groter oppervlak.

Koop uw hogedrukreiniger dus tegen een scherpe prijs bij Toolnation. U profiteert daarnaast ook nog van een gratis verzending, wanneer u een hogedrukreiniger boven de €150 aanschaf. Bij de aanschaf van een Makita hogedrukreiniger ontvangt u, naast de standaard fabrieksgarantie, ook nog eens onze Toolplus garantie. Dit is een verlengde garantie van 1 jaar op uw hogedrukreiniger. Tot slot bieden we u een gratis Pick-up en Return service. Mocht uw hogedrukreiniger defect raken, dan halen we deze bij u op, repareren hem en bezorgen hem kosteloos weer bij u.