Reinigingsmachines

Bij Toolnation vindt u een ruim assortiment professionele reinigingsmachines van diverse topmerken als Kränzle, Starmix, Ghibili en Festool. Voor alle schoonmaakproblemen leveren wij de juiste machine. U heeft onder andere de keuze uit blaas- en zuigmachines, hogedrukreinigers, steamers, veegmachines, bouwstofzuigers en droogzuigers. Bestel nu uw gewenste reinigingsmachine zeer voordelig online.

Populaire categorieën reinigingsmachines: Bouwstofzuiger | Hogedrukreiniger | Schrobzuigmachine

Producten 1 - 24 van 755
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 755
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Reinigingsmachines bij Toolnation

Eén van de meest gebruikte reinigingsmachines is de hogedrukreiniger. In ons assortiment professionele hogedrukreinigers vindt u machines van het bekende merk Kränzle. De meeste hogedrukreinigers hebben een digitaal instelbare thermostaat die voor een uiterst constante temperatuur zorgt. Met de hogedrukreinigers kan hardnekkige aanslag eenvoudig verwijderd worden. Andere veelgebruikte reinigingsmachines zijn schrobzuigmachines, veegmachines en bouwstofzuigers. De schrobzuigmachines van Ghibli zijn ideaal voor het reinigen van bijvoorbeeld winkelvloeroppervlakten. De veegmachines zijn verkrijgbaar met accu en zonder accu en zijn goed toe te passen op grotere oppervlakten, zoals werkplaatsen, tankstations en parkeerplaatsen. Bouwstofzuigers mogen uiteraard niet ontbreken in ons assortiment reinigingsmachines. U heeft de keuze uit meer dan 200 verschillende stofzuigers, variërend van eenvoudige stofzuigers tot zeer krachtige industriële stofzuigers.

Wilt u een topkwaliteit reinigingsmachine voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Toolnation aan het juiste adres. U koopt uw reinigingsmachine voordelig online, altijd voor de beste prijs bij Toolnation. Al bij een bestelling vanaf €50,- incl. BTW leveren we uw reinigingsmachine gratis. Bovendien heeft u 14 dagen bedenktijd. Op diverse merken geven wij bovenop de standaard garantie een extra garantie, omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van de merken die we aanbieden. Bekijk nu ons assortiment reinigingsmachines en bestel eenvoudig en veilig online bij Toolnation!