Luchtgereedschap

Bent u op zoek naar professioneel luchtgereedschap van een bekend merk? Dan bent u bij Toolnation aan het goede adres! Op Toolnation.nl vindt u een ruim assortiment aan luchtgereedschap van Bosch Blauw, Fein, Festool, Metabo, Stanley en meer. Verschillende soorten luchtgereedschap als beitelhamers, combitrackers, compressors nietentackers, schroefmachines, spijkertrackers en zaagmachines worden bij ons tegen de scherpste prijzen aangeboden.

Populaire categorieën: Compressor | Spijkertacker | Nietentacker

Producten 1 - 24 van 661
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 661
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Luchtgereedschap bij Toolnation

Luchtgereedschap (ook wel pneumatisch gereedschap genoemd) wordt aangedreven door het samendrukken van lucht. Ze zijn licht van gewicht, makkelijk te besturen, zijn eenvoudig op te slaan, zijn brand- en explosieveilig en niet gevoelig voor temperatuurverschillen. Diverse compressors die wij in ons assortiment hebben, beschikken over een groot opgenomen vermogen van 1600 Watt, een tankinhoud van meer dan 10 liter, luchtverplaatsing van 90 liter per minuut een laag geluidsdrukniveau. Ook hebben wij kantenfreesmachines die aangedreven worden door perslucht in ons assortiment. Zij beschikken over onder andere een eenvoudige en traploze fijninstelling van de freesdiepte luchtgereedschappen die wij in ons assortiment hebben, een hoge toerental voor zeer precies werken en een lange levensduur door een sterke huis. Bovendien zijn ze makkelijk en comfortabel in gebruik door de ergonomische handgreep, van perfecte kwaliteit door het gebruik van de beste materialen en meest geavanceerde technologieën.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een luchtgereedschap kopen die aan uw wensen voldoet? Plaats dan een bestelling via de webshop en krijg uw luchtgereedschap snel aan huis geleverd door DPD OF Transmission. Gratis verzending (bij een bestelling van minimaal €50 incl. BTW), 14 dagen bedenktijd.