Let op: i.v.m. een technische storing is onze telefoonlijn momenteel gesloten! > contact
 Aangepaste levertijden en contact i.v.m. Covid-19 > klik hier

Milwaukee gereedschap

Voordelig je innovatieve Milwaukee gereedschap kopen? Het volledige en nieuwste aanbod vind je bij Toolnation.nl. Populair zijn de combosets, schroefmachines en Milwaukee 18V.

Toolnation is Milwaukee Authorized Online Dealer

Toolnation is officiëel Milwaukee Online Dealer en biedt naast de volledige fabrieksgarantie nog meer garantie. Welke garantie krijg je op je Milwaukee gereedschap via ons?

 • - Milwaukee Garantie geeft je 3 jaar garantie op machines & 2 jaar op accu's
 • - 2 jaar extra verlengde Toolnation garantie er bovenop (lees de voorwaarden)

Je ontvangt in totaal dus 5 jaar garantie op machines. Wist je dat je bij Toolnation ook profiteert van zeer voordelige prijzen, gratis verzending vanaf €50 en een snelle levering?

Producten 1-24 van 630

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Gratis verzending(vanaf €50,- incl. btw)

Producten 1-24 van 630

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Voorwaarden voor Milwaukee en Toolnation Garantie

In totaal kun je via Toolnation en Milwaukee profiteren van 5 jaar garantie.

Wat houdt de fabrieksgarantie van Milwaukee in?

De Milwaukee Garantie geeft je:

  • - 3 jaar garantie op machines
  • - 2 jaar garantie op accu’s

Wat houdt de Extra Toolnation Garantie in?

Bij Toolnation ontvang je totaal 5 jaar garantie op elektrische gereedschappen van Milwaukee. Bovenop de fabrieksgarantie ontvangt je na registratie van je aankoop 2 jaar Toolnation garantie.

   • - De wettelijke garantie is 2 jaar.
   • - Na registratie bij de fabrikant kan je, naargelang merk of product, de garantie verlengen met 1 jaar.
   • - Van Toolnation krijg je hier nog een twee extra jaren garantie bovenop.
   • - De 2 jaar extra Toolnation garantie is niet van toepassing op hogedrukreinigers, machines met verbrandingsmotor en luchtgereedschap.

  Wat moet je doen voor de Milwaukee garantie en de extra Toolnation garantie?

  Heb je een Milwaukee artikel gekocht? Registreer dan HIER binnen 4 weken na aankoop je Milwaukee gereedschap. Let op dat je ieder apparaat afzonderlijk registreert. Vervolgens ontvang je een PDF met daarin de garantie- en servicecertificaat.

  Voorwaarden

      • - De extra garantie is van kracht bij aankopen van de vermelde merken vanaf 01-09-2018.
      • - Is de machine, accu of oplader niet binnen 30 dagen geregistreerd, dan vervalt het recht op de extra garantie van de fabrikant en van Toolnation!
      • - De Toolnation garantie is niet geldig op producten of productgroepen die door de fabrikant uitgesloten worden voor een verlengde garantietermijn.
      • - Voor de twee extra jaren Toolnation garantie op Milwaukee gelden dezelfde garantievoorwaarden als van de leverancier.
      • - Indien je een Milwaukee product niet kan aanmelden bij de fabrikant voor een verlengde garantie, is de extra Toolnation garantie dus niet van toepassing.

  Milwaukee gereedschappen voor experts

  Als het gaat over de gereedschappen van Milwaukee dan weten kenners er alles van: Milwaukee staat voor gegarandeerde topkwaliteit in gereedschappen en apparatuur. Wij van Toolnation zijn er dan ook best trots op om als officieel dealer van dit Amerikaans topmerk alle producten te mogen verkopen. Een zeer uitgebreid assortiment waaronder meetapparatuur, accumachines en accessoires bieden wij dan ook via onze webshop overzichtelijk aan. Bovendien leveren we alle apparatuur met een uitgebreide en volledige garantie. Uiteraard geldt de garantie voor de goede werking maar ook op de bijgeleverde accessoires. Toolnation heeft scherpe dagaanbiedingen en regelmatig speciale acties op gereedschappen!

  Gereedschap altijd in ontwikkeling

  De gereedschappen met het bekende rood witte uiterlijk behoren bij veel bouwbedrijven tot de vaste uitrusting bij iedere klus. Maar de ontwikkeling staat niet stil. Innovaties op het gebied van nieuwe functies, een verbeterde of snellere werking van het mechaniek of de technische accessoires vinden dan ook frequent plaats. Wij bezoeken regelmatig gereedschap vakbeurzen en internationale congressen om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en uitvindingen binnen ons vakgebied. Vaak zijn wij bij Toolnation dan ook de eerste aanbieder van de allernieuwste producten en werktuigen van Milwaukee.

  Regulier en specialistisch gereedschap

  Milwaukee heeft een ruim assortiment van reguliere maar ook zeer gespecialiseerde gereedschappen. Denk hierbij natuurlijk eerst aan de verschillende types boor- en schroefboor- of zaagmachines. Maar ook professionele powerpacks en bijvoorbeeld accu pers-tangen, voor het lekdicht verbinden van leidingen, bevinden zich in het assortiment van de Amerikaanse gereedschap producent Milwaukee.

  Ben je op zoek naar ijzersterke breekhamers of juist verfijnde maar bijzonder krachtige diamantboren? Voor een perfecte warmteanalyse is de geavanceerde warmtebeeldcamera met uitgebreide rapportagesoftware een handige tool. Wat je ook nodig hebt voor jouw klus: Jouw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Bovendien betaal je voor iedere bestelling boven de € 50,- géén leveringskosten meer en worden jouw nieuwe gereedschappen aan huis, bij de bouwlocatie of bij jouw bedrijf afgeleverd met 14 dagen bedenktijd.