Generator kopen

Wilt u een generator kopen van een bekend merk? Op Toolnation.nl vindt u generatoren van bekende merken als Europower, Hitachi en Makita die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn en tegen de scherpste prijzen worden aangeboden.

Met een generator kunt u elektriciteit opwekken door middel van een motor. Ze worden gebruikt op plaatsen waar geen of weinig elektrisch vermogen beschikbaar is. Dankzij de compacte bouw van de generatoren zijn ze makkelijk te transporteren en daardoor flexibel inzetbaar. Ideaal als u vaak op verschillende plekken moet werken waar geen elektriciteit aanwezig is. Diverse generatoren die wij in ons assortiment hebben, beschikken over een inverter spanningsregeling voor een continue uitvoer van spanning waardoor ze ook geschikt zijn voor kwetsbare apparatuur, een automatische oliemengcontrole om de kans op vastlopers te verkleinen en een schakelaar met automatische powersave voor een grotere capaciteit met een volle tank.

Producten 1 - 24 van 40
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 40
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bent u geïnteresseerd en wilt u een generator kopen van topkwaliteit? Bekijk dan ons complete aanbod aan generatoren. Wij bieden ze aan tegen zeer scherpe prijzen die u veilig en snel online via de webshop kunt bestellen. Snelle levering, gratis verzending (minimaal €150 excl. BTW) en 14 dagen bedenktijd zijn bij ons de standaard. Bovendien geniet u van een gratis pick-up & return service van 3 jaar op talloze gereedschappen.