Accuboormachine kopen?

Of u nou een beroepsklusser bent of een hobbyist, wat beslist niet mag ontbreken in elke gereedschapskoffer is elektrisch gereedschap, een accuboormachine in het bijzonder. Zeker wanneer u graag en veel klust is een boormachine aangedreven door een ultramoderne accu onmisbaar. Zo kunt u flexibel en snel werken. Bekijk ons uitgebreide assortiment accuboormachines van vele topmerken. U vindt bij ons onder andere accuboormachines van topmerken als Festool, Makita, Bosch Blauw, Dewalt, Hitachi, Metabo en meer.

 • Gratis levering
 • Scherpe prijzen
 • Uitgebreid assortiment

Merken: Bosch accuboormachine | Dewalt accuboormachine | Festool accuboormachine | Metabo accuboormachine

Typen: 18V Accuboormachines

Of bekijk onze Bosch boormachines

Producten 1 - 24 van 415
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Producten 1 - 24 van 415
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Zorgeloos en effectief werken

Een accuboormachine is een machine die je vaak, en op uiteenlopende plekken gebruikt. Doordat de machine draadloos is bent u verzekerd van flexibiliteit en boort u overal naar wens. Onze accuboormachines zijn geschikt voor diverse materialen. Wilt u geheel zorgeloos werken dan bieden wij ook krachtige accu-boorschroefmachines voor het veelzijdige werk.

Multifunctioneel

Een accuboormachine komt in veel gevallen van pas. Zowel voor licht installatie-werk, serieproductie, service werkzaamheden maar ook voor assemblage werkzaamheden zijn onze machines zeer geschikt. Voorzien van de nieuwste lithium-ion accu-technologie profiteert u van een lange gebruiksduur. Bovendien hebben onze accuboormachines een overtuigende ergonomie.

In tal van uitvoeringen en van verschillende merken

Accuboormachines zijn er in tal van uitvoeringen en van verschillende bekende en opkomende merken als Festool, Makita, Dewalt, Bosch Blauw, Metabo en Hitachi. Je koopt ze snel en eenvoudig via www.toolnation.nl. Profiteer nu van ons ruime aanbod aan accuboormachines van topkwaliteit. De beste machines tegen de voordeligste prijzen op de markt! Daarnaast wordt uw bestelling gratis thuis bezorgd.

Bovendien geldt extra garantie op erkende merken als Bosch Blauw, Makita, Fein, Festool en DeWalt.