Accuboormachines

Of je nou een beroepsklusser bent of een hobbyist, wat beslist niet mag ontbreken in elke gereedschapskoffer is elektrisch gereedschap, een accuboormachine in het bijzonder. Zeker wanneer je graag en veel klust is een boormachine aangedreven door een ultramoderne accu onmisbaar. Zo kun je flexibel en snel werken. Bekijk ons uitgebreide assortiment accuboormachines van vele topmerken. Je vind bij ons onder andere accuboormachines van topmerken als Festool, Makita, Bosch Blauw, Dewalt, Hitachi, Metabo en meer.

Merken: Bosch accuboormachine | Dewalt accuboormachine | Festool accuboormachine | Metabo accuboormachine

Producten 1 - 24 van 400
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 400
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zorgeloos en effectief werken

Als professional mag een accuboormachine zeker niet uit je gereedschapskist ontbreken. Deze tool is haast onmisbaar voor het uitvoeren van allerlei klussen. Een accuboormachine komt in veel gevallen van pas. Zowel voor licht installatie-werk, serieproductie, service werkzaamheden maar ook voor assemblage werkzaamheden zijn onze machines zeer geschikt. Voorzien van de nieuwste lithium-ion accu-technologie profiteer je van een lange gebruiksduur. Om die reden bieden wij van Toolnation je een uitgebreid assortiment aan van de beste accuboormachines. In ons assortiment vind je kwaliteitsvolle accuboren van geliefde merken en verschillende voltages zodat je altijd de meest geschikte accuboormachine tegen de laagste prijs kunt vinden.

Bovendien geldt extra garantie op erkende merken als Bosch Blauw, Makita, Fein, Festool en DeWalt. Hierdoor kun je profiteren van tot wel 5 jaar garantie.

Welke accuboor is geschikt voor jou?

Er zijn verschillende soorten accuboren waaruit je kunt kiezen. Deze grote keuzemogelijkheid kan ervoor zorgen dat je zelf moeite ondervindt om de juiste accuboormachine uit te kiezen. Welke accuboormachine je het best kiest, hangt af van verschillende factoren, maar een ding is erg belangrijk: kies voor kwaliteit. Een goede accuboormachine is de investering zeker waard, want als professional zal je deze vaak moeten gebruiken. Kies daarom het liefst voor duurzame merken zoals Makita, Bosch of Festool. Daarnaast kies je de beste machine, door je af te vragen waarvoor je ze precies gaat gebruiken.

Accuboormachines voor het boren in harde materialen

Als je je accuboor voornamelijk wilt gebruiken voor het boren in harde metalen zoals beton of harde steensoorten, dan moet je erop letten dat de machine over een klop- of hamerfunctie beschikt. Een accuboormachine met klopfunctie is ideaal voor het boren in harde steensoorten. Ben je opzoek naar een accuboor waarmee je kunt boren in beton? Ga dan opzoek naar een accuboormachine met hamerfunctie.

Een accuboor voor zware klussen

Als je een accuboor enkel nodig hebt voor het uitvoeren van lichte klusjes, kan je kiezen voor een lichte accuboormachine met weinig kracht (volttage). Een lichtere accuboor kan volstaan voor het indraaien van schroeven of het boren van gaten in hout, met een maximale diameter van 22 millimeter. Voor sommige andere klussen volstaat dit echter niet. Zeker niet als je weet dat de gemiddelde boorgaten groter zijn dan dat. Zorg er daarom voor dat je kiest voor een accuboor met genoeg kracht.

Een accuboor voor langdurig gebruik

Ben je van plan om je accuboor vaak te gaan gebruiken? Dan is het erg belangrijk dat je voor langdurige kwaliteit kiest. Als je je accuboormachine een lange tijd aan één stuk zult gebruiken, dan is het voornamelijk ook belangrijk dat je kijkt naar de batterij. De meeste machines hebben een Li-Ion accu, wat op zich veel beter is dan de NiCd-accu's en NiMH-accu's. Deze laatste accutypes zijn wel vaak voordeliger.