Accu Werklamp

Werkt u vaak op plekken die slecht belicht zijn? Dan bieden accu lampen u dé oplossing! Toolnation heeft een mooi en ruim assortiment aan accu lampen die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Wij bieden accu lampen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding aan. In ons assortiment vindt u accu werklampen van verschillende topmerken als AEG, Bosch Blauw, DeWalt, Festool, Flex, Hitachi, Makita, Metabo, Milwaukee, Panasonic en REMS.

Een accu werklamp is ideaal voor het belichten van donkere omgevingen waar geen stopcontact aanwezig is. Het zorgt naast goed zicht ook voor optimale veiligheid gedurende uw werkzaamheden. Door een goed verlichte omgeving kunt u ongelukken voorkomen. Vooral voor mensen die tot diep in de nacht moeten werken, is een accu lamp noodzakelijk en onmisbaar voor een veilig en goed verloop van de werkzaamheden. De accu lampen die u in ons assortiment vindt, beschikken over een accu systeem die lang meegaat. Ze stralen een heldere, aangename licht uit en zorgen voor minimale warmteontwikkeling, waardoor ze ook geschikt zijn voor continu gebruik. Bovendien zijn ze licht van gewicht en daardoor makkelijk mee te nemen.

Voltage: 10,8V | 12V | 14,4V | 18V | 28V 

Producten 1 - 24 van 105
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 105
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wat voor soort accu werklamp u ook wilt, u vindt het bij Toolnation. Bekijk hieronder het assortiment en bestel een accu lamp van topkwaliteit tegen een mooie prijs. Bestellen gebeurt veilig en snel online via de webshop. Uw bestelling wordt gratis (bij een minimum bestelling van €50 excl. BTW) en snel aan huis geleverd door Transmission of DPD.