Accu Perstang

Zoekt u een gereedschap voor het persen van diverse materialen? Toolnation heeft een ruim assortiment aan accu perstangen. Onze accu perstangen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Bestel nu eenvoudig en snel online de accu perstang die geschikt is voor al uw klussen.

Geïnteresseerd in een accu perstang? Bekijk hieronder ons assortiment aan accu perstangen en bestel direct uw accu perstang eenvoudig en snel online. U kunt uw bestelling snel aan huis verwachten dankzij de vlotte levering door Transmission of DPD. U betaalt bovendien geen verzendkosten als uw bestelling boven de €50 (excl. BTW) uitkomt. Bent u niet tevreden over uw bestelling? Dan kunt u binnen 14 dagen uw accu perstang terugsturen.

Bekijk ook: Handperstangen | Rothenberger perstangen
Producten 1 - 24 van 79
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Producten 1 - 24 van 79
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Met een accu perstang kunt u moeiteloos persverbindingen maken van persfittingsystemen. Het is een universeel, compact, licht en handzaam stuk gereedschap dat geschikt is voor het persen van vrijwel alle materialen. Accu perstangen zijn in staat om een lekdichte verbinding tussen twee leidingen te maken om daarmee lekkage te voorkomen. De accu perstangen worden op een duurzame manier geproduceerd en leveren indrukwekkende prestaties. Ze worden voortdurend aan testen onderworpen om de technologie achter de perstangen te kunnen perfectioneren. Onze accu perstangen beschikken over een tonnenzware stuw- en perskracht waardoor u slechts in enkele seconden een persverbinding kunt maken. En dat allemaal op een zeer gebruikersvriendelijke en veilige manier! Ook beschikken onze accu perstangen over een ergonomische handgreep en een geavanceerd accu systeem waar u moeiteloos urenlang mee kunt werken, zonder dat daar een kabel aan te pas hoeft te komen.