Accu bouwradio's

Wilt u tijdens het klussen kunnen luisteren naar uw favoriete muziek? Dan bent u bij Toolnation aan het goede adres! Of u nu een kleine of grote bouwradio zoekt, een bouwradio met een koptelefoon aansluiting of een accu bouwradio met ingebouwde stekkerdozen, wij beschikken over een ruim assortiment aan robuuste accu bouwradio's in verschillende formaten van topmerken als Bosch Blauw, DeWalt, Hitachi, Makita, Metabo, Milwaukee en Perfectpro. Bij Toolnation bieden we u accu bouwradio’s aan tegen de scherpste prijzen.

Met een accu bouwradio kunnen u en uw collega’s tijdens het werken volop genieten van muziek. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die in de bouw werken: door de robuuste constructie zijn ze bestand tegen stoten, vallen en stof. De accu bouwradio’s zijn licht van gewicht en hebben geen stroomkabel nodig, waardoor ze praktisch overal geplaatst kunnen worden. De accu bouwradio’s zijn uiterst geschikt om ingezet te worden in lawaaierige omgevingen, mede door het krachtige en volle geluid dat uit de accu radio’s komt. Dankzij het geavanceerde accu systeem kunt u uw favoriete muziek uren achter elkaar laten afspelen. Ook beschikken de meeste accu bouwradio’s over een antenne voor een betere ontvangst en daardoor een beter geluid.

Populaire accu bouwradio's: Makita accu bouwradio | Dewalt accu bouwradio | Festool accu bouwradio

Producten 1 - 24 van 68
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Producten 1 - 24 van 68
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bouwradio\'s voor de héle bouwplaats

Een bouwradio is een krachtige radio die speciaal gemaakt is om te gebruiken op plaatsen waar er werken uitgevoerd worden, de naam zegt het eigenlijk al zelf: bouw radio. Een bouwradio is steviger gebouwd zodat hij zeker tegen een stootje kan. Deze radio is beschermd tegen regen, stof en vuil. Er zijn verschillende soorten bouwradio\'s die je kan kopen de bekendste zijn: Makita bouwradio, Panasonic bouwradio, Bosch bouwradio, Dewalt bouwradio, Hitachi bouwradio, Festool bouwradio, Metabo bouwradio, Panasonic bouwradio, Milwaukee bouwradio, bouwradio PerfectPro. Het is wel verstandig om te kiezen voor een bouwradio met accu. Een Perfect Pro bouwradio werkt meestal op accu, maar dit geldt voor veel van zijn concurrenten op de markt. Je vraagt je misschien af waarom een bouwradio op accu een goede keuze is? Wel, een radio op accu zorgt voor minder gedoe met kabels en dat is goed voor je veiligheid! Een accu bouwradio kan je ook nog eens apart kopen moest de accu versleten zijn, maar over het algemeen gaat de accu een hele tijd mee. Als je kiest voor een bouwradio op accu, kies je dus voor gemak en veiligheid!

Een bouwradio moet voldoen aan hoge eisen wat betreft stevigheid, volume en speelduur zonder netstroom. Daarom hebben wij alleen bouwradio\'s in ons assortiment die aan deze hoge verwachtingen voldoen. Je kunt daarbij kiezen uit basic radio\'s op batterijen, middenklassers die meestal al een ingebouwde accu hebben of de echte krachtpatsers die een grote bouwplaats urenlang kunnen voorzien van arbeidsvitamine. Gemakkelijk bouwradio\'s uitzoeken op prijs of merk kan bij Toolnation.

DAB Bouwradio

In de categorie bouwradio\'s bestaat er ook een DAB bouwradio. Een DAB bouwradio is krachtiger dan een FM radio. Een DAB plus bouwradio haalt in één keer alle beschikbare digitale kanalen uit de lucht. Hij ontvangt via digitale weg radiosignalen. DAB plus is de vernieuwde versie van DAB. Zoek naar een DAB radio bouw om in de beste kwaliteit van de beste liedjes te kunnen genieten tijdens het werk! Een aanrader is de Makita bouwradio DAB.

Bouwradio Bluetooth

Een bouwradio kan je ook vinden met bluetooth. Een bouwradio met bluetooth functie is een goede keuze als je graag je eigen muziek van op je telefoon op de radio wilt horen. Een bluetoothfunctie is dus heel handig. Ook een bluetooth bouwradio is niet moeilijk om te vinden. Tegenwoordig hebben de meeste bouwradio\'s deze functie. Een aanrader is de Makita bouwradio bluetooth.

Bouwradio met USB

Een bouwradio is er ook met usb! Heel gemakkelijk als je graag je eigen liedjes op je usb stick beluisterd tijdens het werk. Een bouwradio usb uitgerust is ideaal voor je geliefde playlist te beluisteren en zorgt voor de perfecte combinatie tussen werken en genieten!

Extra lange garantie op DeWalt, Bosch, Makita & Festool

Heb je misschien al één of meerdere mooie radio\'s op het oog? Dan kun je bij de handige productomschrijving ook de bijzondere kenmerken zoals Bluetooth, oplaadbaarheid of de optie DAB gemakkelijk nakijken. Je kunt bovendien gebruik maken van onze extra lange garantie op topmerken zoals DeWalt, Bosch, Makita en Festool. Wij zijn niet voor niets een van de grootse en goedkoopste aanbieders van kwaliteitsgereedschappen en accessoires voor iedereen die bouwt. Van een bouwradio mag je wat verwachten.

Ben jij op zoek naar een goede bouwradio? Ga je jouw oude (bouw)radio vervangen of wordt dit jouw eerste exemplaar? Wil je, voordat je een artikel online koopt eerst alle informatie en natuurlijk de kosten weten? Bij Toolnation kun je altijd op je gemak rondkijken, uitzoeken en bestellen. Bij bestellingen vanaf €50,- incl. BTW betaal je trouwens geen verzendkosten meer.