Accu Tacker

Op zoek naar een gereedschap voor het nieten van diverse materialen? Bij Toolnation vindt u een mooi en divers assortiment aan accu tackers die geschikt zijn voor diverse toepassingen. U vindt bij ons accu tackers van merken als Bosch Blauw, DeWalt, Makita, Milwaukee en Senco. Bovendien heeft u een ruime keus uit de verschillende uitvoeringen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de gereedschapsbranche en bieden accu tackers tegen de scherpste prijzen aan.

Bent u geïnteresseerd in een accu tacker van een topmerk naar keuze? Bekijk hieronder ons assortiment aan accu tackers en bestel eenvoudig en snel online via de webshop. Een snelle levering door Transmission of DPD, 14 dagen bedenktijd en gratis verzending bij een bestelling van minimaal €50 (excl. BTW) zijn bij Toolnation de standaard.

Bekijk onze Makita Tackers, Dewalt Tackers of Milwaukee tackers.

Producten 1 - 24 van 80
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Producten 1 - 24 van 80
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Met een tacker (of nietpistool) kunt u eenvoudig, snel en effectief nieten in diverse materialen schieten. Een zeer handig en onmisbaar gereedschap voor bijvoorbeeld het stofferen van meubels en het afwerken van sierlijsten en glaslatten. Accu tackers worden op een duurzame manier geproduceerd en voortdurend door de fabrikanten getest om de prestatie te optimaliseren. Onze accu tackers zijn voorzien van een geavanceerd accusysteem voor een langere werkduur en korte laadtijd. De accu tackers staan daarnaast garant voor constante prestaties en beschikken over een ergonomische handgreep, waardoor u veilig en efficiënt uren achter elkaar kunt doorwerken. De meeste accu tackers beschikken over een contactmechanisme dat vergrendeld kan worden, zodat u niet per ongeluk spijkers kunt afvuren.