ACCU ACTIE MAKITA NEDERLAND

Ontvang een gratis Makita Accu bij een Compleet én Basic-uitvoering na eigen aanvraag!

Het loont om nu een LXT 14,4 V of LXT 18 V machine aan te schaffen. Want tussen 1 januari en 1 april krijg je een 3,0 Ah accu op de koop toe. Geheel gratis. Zie hieronder alle voorwaarden.

Lees deze goed door voordat je de gratis accu aanvraagt. Op deze pagina zie je welke accumachines meedoen met deze actie. Er zijn nl. uitzonderingen.

Dit kwartaal extra voordeel, ook op 10,8 V. Op onze CXT 10,8 V machinelijn geven wij een gratis 2,0 Ah accu weg. ( enkel de complete versies dus niet de body )
 


Toolnation gaat echter tijdens deze periode nog een stukje verder!

Koopt u voor minimaal 499,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine (body of compleet) ontvangt u van ons een gratis Toolnation muts mee met de bestelling.

Koopt u voor minimaal 999,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine (body of compleet) ontvangt u van ons een gratis ADP 05 Laadadapter leeg direct mee met de bestelling.

Koopt u voor minimaal 1999,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine (body of compleet) ontvangt u van ons een gratis ADP 05 Laadadapter, + een oplader DC18RC direct mee met de bestelling.

Koopt u voor minimaal 2999,00 excl. BTW aan Makita gereedschap met in de bestelling minimaal 1 accumachine ( body of compleet) ontvangt u van ons een gratis ADP 05 Laadadapter, + een oplader DC18RC + een 3,0 AH 18 volt gratis direct mee met de bestelling.Actievoorwaarden Accu Actie Makita Nederland 1 januari t/m 31 maart 2018:

 1. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.
 2. De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland.
 3. Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit de geselecteerde machine-actielijst.
 4. De volgende producten zijn uitgesloten van deze actie:
  blaas- en (stof)zuigmachines, (zak)lampen, bouwradio’s, tuingereedschap, koffiemachine, combisets, accumachines met gratis 3e accu en accumachines met 1,3 Ah of 1,5 Ah accu’s en modellen uit de Makita Outletshop.
 5. Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de machine-actielijst wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.
 6. De gratis accu dient aangevraagd te worden via www.makita.nl/gratisaccu
 7. Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag voor de gratis accu af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer.
 8. De aankoop moet in de periode 1 januari tot en met 31 maart 2018 worden gedaan.
 9. De aanvraag voor de gratis accu kan nog tot en met 30 april 2018 worden ingediend.
 10. Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:
  - Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer.
  - Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  - Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
  - Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).
  - Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine)
  NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.
 11. De gratis accu wordt uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de online aanvraag verstuurd.
  - Bij aankoop van een LXT 18 V compleet model of body ontvangt men de accu BL1830B (18 V 3,0 Ah)
  - Bij aankoop van een LXT 14,4 V compleet model of body ontvangt men de accu BL1430B (14,4 V 3,0 Ah)
  - Bij aankoop van een CXT 10,8 V compleet model ontvangt men de accu BL1020B (10,8 V 2,0 Ah)
 12. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.
 13. Makita Nederland B.V. is op geen enkele manier verantwoordelijk voor kosten die een eindgebruiker moet maken voor de aanvraag van de gratis accu.
 14. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de gratis accu niet in behandeling te nemen.
 15. Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag voor de gratis accu kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mail adres verkoop@makita.nl.
Producten 1 - 24 van 231
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Producten 1 - 24 van 231
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5