Makita Accu Actie Toolnation

ACCU ACTIE MAKITA NEDERLAND

Ontvang een gratis Makita Accu bij geselecteerde machines na eigen aanvraag!

Het loont om nu een LXT 18 V of 10,8/12 V Max CXT machine aan te schaffen. Want tussen 1 januari en 1 april krijg je een 5,0 Ah accu( bij 18 volt machines ) en een 2,0 Ah accu ( bij 10,8 volt machines ) op de koop toe. Geheel gratis. Zie hieronder alle voorwaarden.

Kijk op makita.nl/gratisaccu goed naar de voorwaarden. Dat voorkomt teleurstellingen. Kijk dan op makita.nl/aanbieding of jouw aankoop ook
beloond wordt. Er zijn namelijk een paar uitzonderingen. Zo doen de14,4 V machines bijvoorbeeld niet mee. 
Actievoorwaarden Accu Actie Makita Nederland 1 januari t/m 31 maart 2019:

U kunt de gratis accu aanvragen door Uw machine te registreren via www.makita.nl/gratisaccu

Bent U niet woonachtig of gevestigd in Nederland dan dient U DIT FORMULIER volledig ingevuld en vergezeld van een kopie factuur (geen pakbon) te e-mailen naar verkoop@makita.nl 

"Looptijd januari t/m maart 2019

Actievoorwaarden gratis Makita accu
1.     De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers en niet voor Makita dealers, andere wederverkopers of voor Makita medewerkers.
2.     De actie geldt uitsluitend voor eindgebruikers die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland.
3.     Een eindgebruiker moet eerst een aankoop doen uit deze machinelijst.
4.     Wanneer er gedurende de actieperiode modelnummers uit de lijst geselecteerde machines wijzigen, dan geldt de actie ook voor de gewijzigde modelnummers.
5.     De aankoop moet worden gedaan bij een officiële dealer van Makita Nederland B.V. Kijk hiervoor op de dealerlocator via makita.nl of raadpleeg onze verkoop binnendienst tel. 040 - 206 40 64.
6.     Machines die niet bij Makita Nederland B.V. zijn ingekocht, zijn uitgesloten van de actie. Als blijkt dat een serienummer elders vandaan komt, dan keuren we de aanvraag voor gratis Makita accu af. Check bij voorkeur vooraf bij je dealer.
7.     De aankoop moet in de periode 1 januari tot en met 31 maart 2019 worden gedaan.
8.     De aanvraag voor de gratis Makita accu kan nog tot 30 april 2019 worden ingediend.
9.     Bij de online aanvraag zijn de volgende gegevens verplicht:
- Aankoopnota (met daarop modelnummer, naam- en adresgegevens van de aanvrager en naam- en adresgegevens van de Makita dealer).
- Persoonlijke gegevens van de aanvrager (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
- Bedrijfsgegevens van de Makita dealer (deze moeten identiek zijn aan die op de aankoopnota).
- Modelnummer (dit moet identiek zijn aan het modelnummer op de aankoopnota).
- Serienummer (staat op het machineplaatje op de machine) NB: Pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen of bankafschriften worden niet geaccepteerd.
10. De gratis Makita accu wordt uiterlijk binnen 45 dagen na ontvangst van de online aanvraag verstuurd.
11. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de gratis accu tussentijds te wijzigen indien de situatie dit verlangt. Een vervangend en vergelijkbare accu zal aangeboden en verstuurd worden indien nodig.
12. Bij deelname aan deze actie gaat de eindgebruiker automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het Privacy beleid van Makita Nederland B.V.
13. Makita Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om incomplete of onjuiste aanvragen voor de gratis Makita accu niet in behandeling te nemen.
14. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker akkoord te gaan met de algemene actievoorwaarden.
15. Bij deelname aan deze actie dient de eindgebruiker kennis genomen te hebben van het Privacybeleid. Op makita.nl/privacybeleid lees je hoe Makita omgaat met persoonsgegevens.
Bij vragen, opmerkingen of klachten over de aanvraag voor de gratis Makita accu kun je je rechtstreeks wenden tot Makita via dit e-mail adres verkoop@makita.nl"

Producten 1 - 24 van 292
Incl. BTW Excl. BTW
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 292
Incl. BTW Excl. BTW
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5