Makita Boormachine

Bent u op zoek naar een sterke, robuuste boormachine, die u kunt gebruiken voor diverse werkzaamheden? Dan zit u met ons uitgebreide assortiment aan elektrische Makita boormachines helemaal goed. Onze machines worden u aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast heeft u ruime keuze uit diverse Makita boormachines: Makita boorhamers, boormachines, schroefmachines, slagschroefmachines en nog veel meer.

Profiteer van de vele voordelen die de elektrische boormachines van Makita u bieden. Ze beschikken over een zeer hoge kwaliteit en zijn bevordererend voor het werkcomfort. U ontvangt maar liefst 4 jaar garantie op deze machines én uw machine wordt vanaf €50,- gratis bezorgd.

Producten 1 - 24 van 72
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Producten 1 - 24 van 72
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Met de elektrische boormachines van makita kunt u boren in verschillende soorten materiaal. Iedere boormachine is geschikt voor een ander soort toepassing. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt om gaten te maken in materialen als steen, hout en beton. Het voordeel van een elektrische Makita boormachine is dat het beschikt over een contstante boorprogressie, waardoor nauwkeurige boorgaten kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast is het toerental, de snelheid waarmee de boor van een elektrische boor draait, belangrijk om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen werken. Bij veel boormachines is dit handmatig te regelen, hetgeen het geschikt maakt om door ieder materiaal te boren.

De Makita boormachine is er ergonomisch in gebruik en draagt daarom bij aan het werkcomfort. U kunt niet meer zonder wanneer u gewend bent met deze machine te werken. Wanneer u uw keuze heeft laten vallen op één van bovenstaande machines, bent u verzekerd van een boor van hoge kwaliteit. Toolnation staat hiervoor ook garant en geeft daarom 1 jaar extra garantie bovenop de standaard fabrieksgarantie van 3 jaar. Wij leveren uw bestelling gratis op het gewenste adres vanaf €50,- (excl. BTW). Mocht er onverhoopt een defect zijn aan uw Makita boormachine, dan kunt u de eerste 3 jaar kosteloos gebruikmaken van onze Pick-up & Return service. Wij komen de machine kosteloos ophalen, maken het defect en brengen uw machine vervolgens weer terug. Wacht niet langer en profiteer van alle voordelen van de aanschaf van uw Makita machine bij Toolnation!