Multitools

Bent u op zoek naar een mulitool die geschikt is voor vrijwel iedere klus? Bij Toolnation beschikken we over een uitgebreid assortiment van verschillende multitools. Zo beschikken we over multitools van topmerken als: Bosch Blauw, Dewalt, Fein, Festool en Makita. Natuurlijk zijn alle multitools bij Toolnation zeer scherp geprijsd en worden ze in een vaak in een bijpassende koffer geleverd. Bekijk hieronder ons volledige assortiment en kom erachter welke multitool het beste bij uw werkzaamheden past. Zowel de profeesionele klusser als de doe-het-zelfer zal veel plezier en gemak beleven aan het werken met een multitool.

Merken: Bosch | Festool | Dewalt | Fein

Producten 1 - 24 van 50
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Producten 1 - 24 van 50
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zeer scherp geprijsde multitools

Zoals de naam eigenlijk al zegt is de multitool multifuntioneel en daardoor inzetbaar voor veel verschillende handelingen. Een multitool is voorzien van een aandrijvingsmeganisme waarop verschillende koppen gemonteerd kunnen worden. HIerdoor is de multitool inzetbaar voor onder andere zagen, voegen verwijderen, schrapen, schaven, schuren, slijpen of polijsten. Natuurlijk is ieder model anders en afhankelijk van het type apparaat dat u kiest, kunnen de toepassingsmogelijkheden van een multitool vrijwel oneindig zijn. Bij de meeste tools worden er standaard een aantal koppen meegeleverd. Daarnaast kunt u eenvoudig losse onderdelen voor uw multitool in onze webshop bijbestellen. Op deze manier wordt uw multitool nog veelzijdiger.

Bestel dus uw Multitools bij Toolnation tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast profiteert u van vele andere voordelen bij Toolnation. Denk daarbij aan onze handige Pick-up en Retour service. Ondanks dat de multitools uit ons assortiment van hoge kwaliteit zijn, kan het voorkomen dat de machine defect raakt. Met deze service halen we het apparaat bij u op, repareren hem en brengen hem werk bij u terug. Ook profiteert u bij bij Toolnation van een verlengde Toolplus garantie op een aantal topmerken. Zo ontvangt u bij de aanschaf van een Festool, Fein of Makita multitool een verlengde garantie bovenop de fabrieksgarantie. Dit kan 1 of 2 jaar zijn en is afhankelijk van het merk.