Slagmoermachine

Een slagmoermachine is een krachtig apparaat dat bij veel klussen de helpende hand kan bieden. Toolnation wil het leven van de klusser makkelijker maken met slagmoermachines met maximale controle, met functies zoals een vrije toerentalkeuze en gemakkelijk te verwisselen inzetstukken. Er is genoeg keuze voor iedereen in ons uitgebreide assortiment.

Divers assortiment

Om aan de erg uiteenlopende wensen van de consument te voldoen, hebben we een divers assortiment aan slagmoermachines, die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. We bieden de slagmoermachines tegen zeer scherpe internetprijzen aan, dus twijfel niet en bekijk ons assortiment. Gratis verzending heeft u al vanaf € 50,-.

17 artikel(en)
17 artikel(en)

Met een slagmoermachine maakt u op een eenvoudige en snelle manier schroefverbindingen. Talloze slagmoermachines beschikken over een ergonomische handgreep om het werken voor u comfortabeler te maken, een sterke kop en huis met metalen achterkant voor een lange levensduur, een hoog aandraaimoment voor optimale efficiëntie, een hoog koppel en toerental voor verhoogde productiviteit en eenvoudig verwisselbare inzetstukken. Slagmoermachines worden met behulp van de meest geavanceerde technologieën geproduceerd en zijn onmisbaar voor mensen die in de auto- en zware industrie werken.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een slagmoermachine van hoge kwaliteit aanschaffen? Bekijk hieronder ons assortiment aan slagmoermachines en bestel direct online. Snelle levering door UPS, TNT-express of DPD, gratis verzending (minimaal €150 excl. BTW) en 14 dagen bedenktijd zijn bij ons standaard. Bovendien geniet u op de meeste gereedschappen van een gratis pick-up & return service van 3 jaar. In het geval van een defect wordt uw gereedschap kosteloos opgehaald, gerepareerd en weer bij u afgeleverd.