Makita schuurmachines

Hieronder vindt u een uitgebreid assortiment aan Makita schuurmachines. Een schuurmachine het geschikte gereedschap voor het glad maken en opschuren van oppervlakten. Toolnation heeft Makita schuurmachines voor diverse toepassingsmogelijkheden. Zo vindt u hier onder meer Makita bandschuurmachines, Makita excenterschuurmachines en vlak schuurmachines van Makita.

Bij Toolnation bestelt u uw schuurmachine voor de beste prijs en bent u gegarandeerd van de professionele kwaliteit van topmerk Makita. Bovenop de standaard fabrieksgarantie van 3 jaar ontvangt u namelijk nog één jaar extra Toolplus garantie van ons. Daarnaast maakt u de eerste 3 jaar gratis gebruik van onze Pick-up & Return dienst én bezorgen wij uw bestelling vanaf €50,- gratis bij u thuis.

21 artikel(en)
21 artikel(en)

Grote keuze Makita schuurmachines

De Makita schuurmachine is een elektrische machine bedoeld om door middel van schuren hout glad te maken, bijvoorbeeld te gebruiken bij het verwijderen van oude verfresten. Bovenstaande schuurmachines zijn kleine handapparaten, waarbij de machine over het te bewerken materiaal wordt bewogen. Voor het schuren van verschillende soorten oppervlakten en vormen vindt u hier de bijpassende schuurmachine. Zo is de Makita excenterschuurmachine het ideale gereedschap voor het schuren of polijsten van hout, kunststof, metaal, plamuur of lak. Dit kan op vlakke of gebogen vlakken. De Makita vlak schuurmachine zegt het al: deze is geschikt voor het schuren van vlakke delen. De Makita bandschuurmachine is meer geschikt voor het schuren van grotere oppervlakten, maar ook bruikbaar voor kleine delen.

De juiste keuze kunnen maken? Uw Makita schuurmachine bestelt u snel en veilig in onze shop. Wij bezorgen uw aankoop met één van onze bezorgdiensten (UPS, TNT-express of PostNL). Bovendien bezorgen wij uw machine gratis op het gewenste adres bij een bestelling vanaf €50,- exclusief BTW. Profiteer daarnaast van een extra lange garantie van maar liefst 4 jaar. Ook maakt u de eerste 3 jaar gratis gebruik van onze Pick-up & Return service. Bij een defect aan uw machine zorgen wij voor kosteloos herstel.