Laserliner

Op zoek naar een betrouwbaar meetapparaat? Toolnation heeft een mooi en ruim assortiment aan meetapparatuur van het Duitse merk Laserliner. In ons assortiment vindt u onder andere Laserliner meetlatten, afstandmeters en laserontvangers die in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zijn en geschikt zijn voor diverse toepassingen. Wij bieden meetapparatuur van Laserliner aan tegen de scherpste prijzen.

Laserliner is een wereldwijd gevoerd merk van de Duitse firma Umarex, die een grote collectie aan kwalitatief hoogwaardige meetapparatuur levert voor de doe-het-zelver en professional. Eén van de belangrijkste factoren waar meetapparatuur aan moet voldoen is nauwkeurigheid. Dit houdt in dat wanneer er een afstand van 100 cm tussen twee objecten wordt gemeten, dit ook daadwerkelijk 100 cm is en niet een centimeter meer of minder. De meetapparaten van Laserliner worden voortdurend op nauwkeurigheid en optimale prestatie getest. Naast meetlatten, afstandmeters en laserontvangers, vindt u in ons assortiment bovendien ook roterende lasers, kruis- en lijnlasers, instrumenten voor vocht- en bouwinspectie, elektronische scanners, waterpassen en hoekmeters. Laserliner staat zowel voor de professionals in de bouw als bij de veeleisende hobbyisten synoniem voor “innovatieve meet-techniek”. Onder het oranje gekleurde merk treft u moderne meetapparatuur, dat zich kenmerkt door talrijke technische vernieuwingen en duurzaam materiaal.

Bekijk hieronder ons assortiment aan meetapparatuur van Laserliner en profiteer van de scherpe prijs die Toolnation u te bieden heeft. U profiteert bij Toolnation van gratis verzending indien uw bestelling minimaal € 150,- (excl. BTW) is. Ook kunt u rekenen op een snelle levering van uw Laserliner meetapparatuur door UPS, TNT-express of PostNL. Bovendien heeft u 14 dagen bedenktijd en het recht op een gratis pick-up & return service van 3 jaar op de meeste machines. Mocht er een defect ontstaan dan kunt u uw Laserliner meetapparaat kosteloos laten ophalen, repareren en retourneren. Omdat wij over een eigen werkplaats beschikken kunnen wij het defecte apparaat snel en professioneel herstellen.

Producten 1 - 24 van 87
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Producten 1 - 24 van 87
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4