Wera

Wera is een populair gereedschapsmerk dat continu streeft naar innovatie. Dat is te zien in de duurzaamheid maar vooral de kwaliteit van haar producten. Je kunt bij het aanschaffen van alle Wera producten rekenen op een lange levensduur, dat zijn kwaliteit langdurig behoud. Je zou Wera kunnen omschrijven als hét merk op het vlak van bitjes en bitsets. Of je nou een beginner bent, of al jaren ervaring heeft met gereedschap, met een een bitset van Wera is alles mogelijk.

Populaire Wera producten: Bitsets | Bits

Producten 1 - 24 van 541
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 541
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wera: klasse zoals we die al jaren kennen

Wera werd opgericht in 1936 en staat bekend om echte Duitse klasse. Duitsland is over de hele wereld bekend met de manier waarop ze de technologie steeds weer naar een nieuw niveau tilt met haar topmerken, en Wera draagt daar zeker ook aan bij. Ze zijn niet bij toeval de uitvinders van de bitjesproductie machine. Omdat het bedrijf zo lang bestaat heeft het de hele evolutie van de bit-technologie meegemaakt en heeft dus jarenlange inzage gehad in hoe het werkt, en hoe men de beste kwaliteit kan leveren. Het bedrijf is ook deels een samenwerkingsverband tussen meerdere bedrijven en staat dus ook voor eenheid. Wera verkoopt bits, schroevendraaiers, tools voor roestvrij staal en nog veel meer. Het voordeel van dit merk is dat zij je de mogelijkheid bieden om alle soorten schroeven veilig los en vast te kunnen draaien zonder enige schade.

Tool rebels

Wera is een klasse merk wat zowel zeer geschikt is voor een beginnende klusser, een gevorderde klusser als ook voor grotere ondernemingen. Zelf omschrijft het merk zich als rebels; ze zijn niet bang om te blijven innoveren en daarbij de aangenomen standaard van gereedschap uit te dagen. Volgens Wera is de schroevendraaier en de bit nog lang niet uitontwikkeld, en het succes van dit innoverende merk blijft dit benadrukken.

Een echte gereedschapskenner kan niet om Wera heen. Gelukkig vind je bij Toolnation een uitgebreid assortiment aan Wera gereedschappen, waarmee je ook nog eens profiteert van gratis verzending boven de 50 euro (excl. BTW) en zeer scherpe prijzen.