Werkhandschoenen

Op zoek naar een paar werkhandschoenen? Wij van onze shop Toolnation.nl hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten handschoenen. Werk je veel buiten of moet je vaak in een koude omgeving werken? In onze shop vind je koudebestendige handschoenen die je goede bescherming geven tegen koude temperaturen. Daarnaast beschikken we over speciale snijbestendige werkhandschoenen, hittebestendige handschoenen en chemisch bestendige handschoenen. Maar ook handschoenen die je kan dragen voor alle voorkomende tuinwerkzaamheden om je onder andere te beschermen tegen vuil. Uiteraard zijn er ook veiligheidshandschoenen te koop die je kunt dragen bij allerlei soorten timmerklussen. De handschoenen bieden je op die manier bescherming als je per ongeluk met een hamer op je vingers slaat. Bekijk ons volledige aanbod hieronder en vindt de handschoenen die bij jou past.

Producten 1 - 24 van 53
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Producten 1 - 24 van 53
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Voor iedere klus zijn er speciale werkhandschoenen

Om veilig te kunnen werken of om jezelf goed te beschermen tegen vuil of verwondingen is het belangrijk dat je goede stevige handschoenen draagt. Voor ieder soort klus zijn er speciale veiligheidshandschoenen te koop. Het is uiteraard wel belangrijk dat je goed kijkt naar het soort werk of klus die je gaat aanpakken. Kies daarbij dan de juiste werkhandschoenen. Dit is vooral van belang om veilig te kunnen werken. Ga je bijvoorbeeld met vergif of andere chemische middelen werken dan heb je niets aan tuinhandschoenen maar heb je chemisch bestendige handschoenen nodig.

Handschoenen beschermen je tegen vuil,kou en verwondingen

In onze shop kun je allerlei soorten veiligheidshandschoenen vinden. Neem gerust eens een kijkje in onze shop en ontdek onze scherpe dagaanbiedingen en voordelige prijzen Bestellen is heel gemakkelijk en bij een bestelling van 50 euro exclusief btw worden de bestelde veiligheidshandschoenen of andere artikelen gratis verzonden. De handschoenen die je in onze shop kunt vinden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Kies een maat handschoen die perfect past niet te groot maar zeker ook niet te klein ook dit is belangrijk om veilig te kunnen werken. Handschoenen beschermen je bij iedere klus tegen vuil, verwondingen kou, hitte of beschermen je huid tegen allerlei soorten stoffen (vergif of andere chemische middelen). Veilig werken of klussen begint met jezelf goed te beschermen. Handschoenen zijn echt geen overbodige luxe maar een heel belangrijk onderdeel om veilig te kunnen werken.