5 artikel(en)
5 artikel(en)

Kwaliteitsvolle kledij die voldoet aan de veiligheidsnormen

Goede werkkledij voldoet aan bepaalde normen, pas dan weet je dat je écht veilig bent. De kledij van Tricorp voldoet aan al deze normen en meer. Het is niet enkel erg veilig, maar ook kwaliteitsvol door de materialen die zij gebruiken. De topmaterialen in Tricorp-kleding zijn zorgvuldig uitgekozen en zorgen dus voor jouw gemak en veiligheid. Het katoen dat gebruikt wordt zorgt voor de solide basis, de bamboevezels maken de kledij comfortabel, hygiënisch en ventilerend. De polyestervezels met een groot ademend vermogen zorgen ervoor dat je lichaamstemperatuur stabiel blijft. Cordura gaat slijting door wrijving tegen en maakt de kledij ultrasterk. Daarnaast is er nog polyester die de kledij vormvast houdt. Ook de sluitingen zijn kwaliteitsvol. Ze werken namelijk samen met YKK, marktleider in sluitingen zoals ritsen en knopen.

Keuze uit diverse collecties

Er is keuze uit een ruim gamma met verschillende labels. Zo is er de Casual-collectie, de Workwear-collectie, de Premium-collectie, de Corporate-collectie en de Safety-collectie.

De Casual-collectie bestaat uit de basics waar het allemaal mee begon. Dit basic assortiment heeft zich ondertussen uitgebreid en bestaat nu uit maar liefst 2000 verschillende artikelen, beschikbaar in 27 verschillende kleuren. Het voordeel is dat deze Casual-collectie tijdloos is waardoor je ze kunt blijven dragen. De Casual-lijn werd voornamelijk gemaakt uit katoen en bamboe, die zorgen voor de zachtheid en stevigheid van de kledij.

De Workwear-collectie is speciaal ontworpen voor professionals in de bouw, industrie en logistiek. Voor hen is het belangrijk dat de kwaliteit aan een aantal eisen voldoet. Het Workwear assortiment geeft de harde werker de nodige bewegingsvrijheid, maar toch voldoende bescherming. Het assortiment biedt ruime keuze aan complete outfits voor verschillende professionals. Zo vind je er onderkleding, sweaters, werkbroeken, pilot jacks, enzovoort. De Workwear-collectie werd gemaakt uit Cordura, het ideale materiaal tegen zware belasting.

De safety-collectie is ontworpen om jou van extra veiligheid te voorzien. Deze collectie is volledig beveiligd, zodat het voldoet aan de hoogste technische vereisten. De safety- collectie maakt je zichtbaar en is zo sterk dat het je beschermd tegen nare weersomstandigheden. Daarnaast biedt de collectie ook bescherming tegen hitte, explosies en chemicaliën. Het assortiment bestaat uit: T-shirts, poloshirts, sweaters, parka's, fleece jacket, werkbroek, Softshell jas en de Coverall.

De Premium-collectie is een collectie die ontworpen is met de individualiteit van de werker in gedachte. De Premium-collectie gaat daarom mee met de laatste trends. In deze collectie vind je dus de nieuwste designs die jou een eigenheid geven, zonder uit de toon te vallen! In dit assortiment vind je T-shirts, polo's, sweaters, chino's, jacks en jeans.

De Corporate-collectie is gemaakt voor zakenmensen die zich comfortabel willen voelen, zonder dat zij daarvoor onflatterende kledij moeten dragen. In de zakenwereld is je look erg belangrijk. Je bent namelijk het visitekaartje van je bedrijf, daarom is het dus belangrijk dat je er altijd piekfijn uitziet. Met het Corporate assortiment zie je er dus niet alleen piekfijn uit, maar heb je ook nog voldoende bewegingsvrijheid voor jouw comfort. Het assortiment bestaat uit trendy pakken voor hem én haar.