Gardena grasmaaiers

Wie hecht aan een strak, gezond en perfect onderhouden, groen gazon, die werkt met producten van Gardena. Een Gardena grasmaaier zorgt altijd voor een perfect gemaaid gazon en gazonmaaiers van dit merk heb je in verschillende uitvoeringen. Een grasmachine van Gardena is een machine die weet en voelt hoe je een perfecte grasmat moet behandelen. Gardena is al jarenlang dé specialist op het gebied van tuinverzorging en biedt een totaalassortiment van zeer hoogwaardig tuingereedschap. Niet voor niets is het van origine Duitse merk Gardena ondertussen in tachtig landen in de wereld gevestigd. 

Grasmaaiers van Gardena: Accu grasmaaiers | Robotmaaiers | Handmaaiers

Producten 1 - 24 van 29
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 29
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gardena, voor een perfect gazon

Gazonmaaiers van Gardena heb je in verschillende uitvoeringen. Mensen die hechten aan een perfect gazon maar eigenlijk geen tijd hebben om het gras te kortwieken, die kiezen voor een robotmaaier. Deze machines zijn stil en wendbaar en werken volautomatisch. Je stelt een robotmaaier heel eenvoudig in en de machine doet zijn werk onder alle omstandigheden en maait bovendien alleen als het gras lang genoeg is. Met een robotmaaier heb je geen omzien meer naar je gazon.

Perfect onderhouden gazon

Een andere gazonmaaier van Gardena is de kooimesmaaier; met een maalcilinder die maait tijdens het draaien en daardoor borg staat voor een perfect onderhouden gazon. Deze variant grasmachine is stil, op eenvoudige wijze te duwen en uit te breiden met een grasopvangbak. Bekend en geroemd zijn zeker ook de roterende gazonmaaiers van Gardena. Ook deze machines zijn eenvoudig te gebruiken, ze zijn ergonomisch en daarnaast uiteraard zeer betrouwbaar. Bovendien zijn het zeer krachtige grasmachines die geen benzine behoeven en evenmin opgeladen hoeven te worden. Bij deze machines is het een kwestie van de stekker er in doen en maaien maar. Met een roterende gazonmaaier van Gardena doe je ook de randen en is een trimmer dus overbodig. De nieuwste modellen van deze maaiers zijn voorzien van een nieuw ontwerp beugel, die grasmaaien nóg comfortabeler maken. Klachten aan handen of armen behoren met de nieuwe beugels voorgoed tot het verleden. Behalve genoemde machines biedt Gardena alles op het gebied van gazononderhoud zoals bijvoorbeeld grasscharen, cultivators en trimmers. Met de producten van Gardena beschik je altijd weer over een perfect gazon.

Gardena bij Toolnation.nl

Op Toolnation.nl vind je een uitgebreid aanbod aan Gardena grasmaaiers. Toolnation.nl hanteert altijd zeer scherpe prijzen en heeft elke dag opnieuw scherpe dagaanbiedingen. Bovendien geeft het extra garantie op producten van bekende merken als Bosch, Festool, Fein, DeWalt en Makita. Wacht dus niet langer en bestel direct een nieuwe Gardena grasmaaier op Toolnation.nl.