Accu kitspuit

Bent u op zoek naar accu gedreven gereedschap om er diverse materialen mee te lijmen en om naden te kitten? Dan bent u bij Toolnation aan het goede adres! Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in de gereedschapsbranche en beschikken over een ruim assortiment aan accu kitspuiten en lijmpistolen van topmerken als DeWalt, Makita, Metabo, Milwaukee en Panasonic. Ze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en worden aangeboden tegen de scherpste prijzen.

Topkwaliteit Accu Kitspuit & lijmpistolen

Als u uw badkamer of keuken wilt verbouwen, dan is een accu kitspuit / lijmpistool een onmisbaar gereedschap. Met een accu kitspuit / lijmpistool kunt u, zonder dat daar een snoer aan te pas komt, snel en probleemloos naden kitten en lijm aanbrengen voor het bevestigen van diverse materialen. Het beschikt over een elektronische toerentalregeling voor gecontroleerde kitstroom, waardoor u zeer nauwkeurig te werk kunt gaan en presteert bovendien optimaal met allerlei soorten kit en lijm. Verder heeft een accu kitspuit / lijmpistool een robuuste pen voor constante stroom, beperkt het druppelen tot een minimum voor een nette afwerking, gebruikt alle kit in het patroon voor optimale efficiëntie en is bovendien ook geschikt bij koude temperaturen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een accu kitspuit of lijmpistool van een bekend merk bestellen? Bekijk hieronder het volledige assortiment en plaats uw bestelling eenvoudig, veilig en snel online. U kunt uw bestelling snel aan huis verwachten door de snelle bezorging van Transmission of DPD en verzending is bovendien gratis in het geval uw bestelling boven de €50 (excl. BTW) uitkomt.

Bekijk onze Makita Kitspuiten, onze Dewalt Kitspuiten of al onze 18V Kitspuiten.

Producten 1 - 24 van 40
Incl. BTW Excl. BTW
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 40
Incl. BTW Excl. BTW
Pagina:
  1. 1
  2. 2