Kitspuiten op Lucht

Om de naden goed te kitten, heb je natuurlijk een kitspuit nodig. Het voordeel van een kitspuit op lucht is dat deze in principe meer snelheid heeft dan een reguliere kitspuit. Een lucht kitspuit is dan ook zeer handig wanneer je effectief aan het werk wilt gaan. Je bespaart daarmee arbeidskosten en de arbeidsproductiviteit gaat aanzienlijk omhoog. Ideaal voor je bedrijf, of wanneer je werkzaam bent als ZZP'er. Een kitspuit luchtdruk vind je in verschillende soorten en maten op toolnation.

Bekijk ook: Kitspuiten | Accu Kitspuiten

6 artikel(en)
6 artikel(en)

Pneumatische kitspuit

De Pneumatische kitspuit wordt bij toolnation verkocht met verschillende soorten vermogens. Over het algemeen betaal je meer geld voor een kitspuit met een hoger vermogen. Welke kitspuit je precies nodig bent, is afhankelijk van de werkzaamheden en de hoeveelheid van de werkzaamheden. Ben je van plan hem te gebruiken voor veel klussen, dan is het verstandig om een kitspuit met een hoog vermogen aan te schaffen. Gebruik je hem slechts af en toe? Een lager vermogen voltstaat dan. De meeste kitspuiten beschikken ook over een snelheidsregulator. Daarmee kun je de snelheid aanpassen. Een zeer handige tool waarbij je alles onder controle houdt. Een kitspuit wordt voor verschillende toepassingen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het kitten van kozijnen, randen van de ramen, maar ook de randen van de muren kunnen worden gekit. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer toepassingsmogelijkheden te bedenken.

Perslucht kitspuit

Een airpress kitspuit en een perslucht kitspuit vind je op toolnation in verschillende prijscategorieën. De goedkoopste liggen onder de 100 euro. Maar voor de betere kwaliteit, betaal je over het algemeen wel iets meer geld. Dit is dus ook afhankelijk van de toepassing, zoals al even werd genoemd. Het voordeel is dat de meeste producten op toolnation gratis worden verzonden. Dit geldt dus ook voor de kitspuiten. Het is dus voordeliger om een kitspuit online te kopen, dan naar een winkel gaan. Je bent dan immers nog geld kwijt aan de benzine. Ook zit er uiteraard garantie op de kitspuiten. Mocht je er onverhoopt dus niet tevreden mee zijn? Geen enkel probleem. Het is dan gewoon mogelijk om het product te retourneren.

Ook zijn er op toolnation regelmatig aanbiedingen. Probeer dus regelmatig de website in de gaten te houden, zodat je kunt profiteren van deze verschillende aanbiedingen. Voor verdere vragen over de kitspuiten kun je natuurlijk altijd contact opnemen. Denk daarbij aan vragen met betrekking tot het gebruik of specifiekere vragen over één product.