Accu schuurmachine

Of je nu professioneel aan de slag gaat of aan het doe-het-zelven bent, een accu schuurmachine mag eigenlijk niet ontbreken. Handig is dat je hem van tevoren kunt opladen en je dus geen snoer hoeft te gebruiken. Zeker bij het schuren buiten of bij grote oppervlaktes is het erg fijn als er geen verlengsnoer in de weg zit die je elke keer moet verplaatsen. Je hoeft ook geen rekening te houden met eventuele stopcontacten in de buurt. Bij de aanschaf is het verstandig om te kijken naar hoe lang je zonder stroom met de schuurmachine op accu kunt werken. Kies uit onze uitgebreide collectie de accu schuurmachine die bij je past en ontvang maar liefst 5 jaar dealer garantie!

Populaire merken: Makita accu schuurmachine | Festool accu schuurmachine | Dewalt accu schuurmachine

Producten 1 - 24 van 32
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Producten 1 - 24 van 32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Typen accu schuurmachines

Er bestaan veel soorten accu schuurmachines. Het is afhankelijk van de klus die je uitvoert welke je nodig hebt. In ons assortiment hebben wij de volgende machines:

Accu vlakschuurmachine

Als je vooral grote oppervlaktes wilt schuren, kun je over het algemeen goed uit de voeten met een accu vlakschuurmachine. Hij werkt iets minder verfijnd, maar als je de ondergrond alleen vlak hoeft te maken en niet hele laklagen weg wilt schuren, is deze een prima optie. Je dient met de nerf mee te schuren. Deze schuurmachine is vaak wat goedkoper en heeft als voordeel dat je stukken schuurpapier van een rol kunt gebruiken.

Accu deltaschuurmachine

Een accu deltaschuurmachine heeft een driehoekige zool. Deze accu schuurmachine is erg handig voor moeilijk bereikbare hoekjes. Vanwege de kleine schuurzool is deze niet geschikt om grote oppervlaktes te schuren.

Accu excentrische schuurmachine

Deze machine heeft een ronde schuurzool die niet alleen trilt maar ook kan draaien. Je kunt er grote en ronde oppervlaktes mee schuren en je hoeft niet met de houtnerf mee te gaan.

Accu bandschuurmachine

Deze accu schuurmachine is geschikt voor heel grote vlakken. Denk hierbij aan een vloer of muur. Ze zijn vrij zwaar en daardoor wat moeilijker te hanteren. Omdat je wat minder precies kunt schuren, wordt voor de eindafwerking vaak nog een andere schuurmachine op accu gebruikt.

Accu polijst-/schuurmachine

Dit apparaat werkt zeer nauwkeurig en kun je daarom gebruiken voor de plaatsen die heel moeilijk bereikbaar zijn.

Accu buizenslijpmachine

In ons assortiment kun je bovendien buizenslijpmachines vinden om buisconstructies perfect te schuren en te slijpen.

Waar kun je verder op letten?

Het is verstandig om tijdens het schuren een mondkapje te dragen. Niet elke machine heeft namelijk een stofzak. Bij aanschaf kun je hier rekening mee houden. Let ook op hoe sterk de motor van het apparaat is. Dit bepaalt namelijk het aantal bewegingen per minuut en dus uiteindelijk hoe lang je bezig bent.