Accu Haakse Slijper

Bent u op zoek naar een professionele accu haakse slijper? Dan moet u bij Toolnation zijn! Wij beschikken over een ruim assortiment aan accu haakse slijpers, verkrijgbaar in verschillende modellen van topmerken als AEG, Bosch Blauw, DeWalt, Hitachi, Makita, Metabo, Milwaukee en Panasonic. Wij bieden accu haakse slijpers aan voor de beste prijs en kwaliteit!

Producten 1 - 24 van 151
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Producten 1 - 24 van 151
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Met een accu haakse slijper kunt u verschillende materialen als metaal, hout of steen bewerken. Haakse slijpers maken gebruik van slijpschijven die door hun hoge toerental tegen een oppervlak schuren en het slijpwerk in gang zetten. Ook worden ze gebruikt om lasslak, roest of lak gemakkelijk en snel te verwijderen. Verder zijn accu haakse slijpers ook zeer geschikt voor het doorslijpen van buizen of betonijzer. Onze accu haakse slijpers hebben een robuuste constructie, zijn slijtvast en beschikken over een accu systeem die voor een lange werkduur zorgt. Ook zijn de meeste accu haakse slijpers die wij in ons assortiment hebben voorzien van een draaibare accupack voor het werken op plekken die moeilijk toegankelijk zijn. Tot slot beschikken de accu haakse slijpers over een overbelastingsbeveiliging, een afneembaar stoffilter ter bescherming van binnendringende deeltjes en een sleutelvrij instelbare beschermkap die voor een hoger gebruiksgemak zorgt.

Bestel uw accu haakse slijper snel en veilig online bij Toolnation. U betaalt geen verzendkosten bij een bestelling van €50 of meer en uw bestelling wordt snel aan huis geleverd door Transmission of DPD. Indien u niet tevreden bent, kunt u binnen 14 dagen uw ontvangen producten retourneren.

"