Gehoorbescherming

Op zoek naar goede gehoorbescherming? Wij, van Toolnation begrijpen dat en denken met je mee over hoe je je gehoor het beste kunt beschermen.Je gehoor is een van de kostbaarste zintuigen die je bezit. Het is logisch dat je hier zo zuinig mogelijk mee om wilt gaan. We bieden je daarom verschillende soorten oorbescherming aan. Van oorkappen voor als je met apparatuur met schadelijke geluiden bezig bent, Travel gehoorbescherming voor in het vliegtuig tot en met bescherming tegen muziek voor wanneer je naar een concert van je favoriete band gaat. We hebben diverse gerenommeerde merken in huis, zoals 3M, Hitachi Accessoires en No Noice. Bekijk ons diverse aanbod hieronder en bestel jouw gewenste bescherming voor je gehoor gemakkelijk en snel online.

16 artikel(en)
16 artikel(en)

Geluid op het werk

Ben jij die bouwvakker of doe-het-zelver die vaak met zeer luidruchtige apparatuur werkt of ben je werkzaam in een werkplaats met veel industriële geluiden? Dan is goede oorbescherming een 'must.' Wij hebben daarvoor in ons assortiment een aantal prima oorkappen te koop in diverse prijsklassen. Zo is er de lijn van 3M Peltor Optima gehoorkappen, welke ontwikkeld zijn voor gebruik in matig tot extreem lawaaiige werkomgevingen. De Peltor Optime gehoorkappen I en II bevatten comfortabele randen die gevuld zijn met een combinatie van vloeistof en schuim, waardoor ze een optimale oorbescherming bieden. De 3 M Peltor Optima I is daarentegen een veelzijdige, lichtgewicht oorbeschermer met een hoog draagcomfort. Stel je echter meer eisen aan je oorkappen, dun kun je kiezen voor de 3M Peltor HRXS221A, deze Pro Headset biedt niet alleen een prima bescherming, maar geeft tevens de mogelijkheid om tijdens het werk naar je favoriete muziek te luisteren.

Overige omgevingsgeluiden

We kunnen ons voorstellen dat je niet alleen tijdens het werk gevrijwaard wilt zijn van harde omgevingsgeluiden, maar dit ook in je privéleven op prijs stelt. Daarom is er de 'No Noice' gehoorbescherming ontwikkeld. Deze producten zijn gemaakt van siliconenvrije, hypo-allergene kunststof. Ze zijn comfortabel te dragen, kunnen desnoods de gehele dag in het oor blijven, en zijn daarnaast wasbaar en dus te hergebruiken. Doordat bij deze gehoorbeschermers de communicatie goed hoorbaar blijft, versterkt het de alertheid. De 'No Noice' oorbeschermers zijn gemaakt voor de volgende omgevingsfactoren: Sleep, Travel, Watersport, DIY & Garden, Motorsport en Work.

Waarom kiezen voor Toolnation?

De voordelen van bestellen bij Toolnation zijn:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro exclusief btw
  • Voordelige prijzen
  • Iedere dag scherpe dagaanbiedingen