Milwaukee: Professioneel gereedschap sinds 1924

In onze webshop bieden we een uitgebreid assortiment aan accu machines aan. Deze machines zijn van diverse merken. In dit blog artikel kijken we naar één van deze merken, genaamd Milwaukee.

 

Al bijna 90 jaar succesvol Milwaukee is opgericht sinds 1924. Het bedrijf mag volgend jaar dus het 90e jubileum vieren. Het doel van het bedrijf was toen (en is nog steeds) om het beste heavy-duty elektrisch gereedschap voor professionals te produceren. Anno 2013 kunnen we zeggen dat dit gelukt is want Milwaukee is tegenwoordig nog steeds bekend als een merk voor hoge kwaliteit professioneel gereedschap. Door de jaren heen De allereerste machine die is geproduceerd in 1924, is de “Hole Shooter”. Dit was de eerste lichtgewicht, handboor machine. In 1949 volgde een unieke plaatsbesparende boormachine en in 1951 zorgde het bedrijf voor de eerste compacte, draagbare elektrische metaalzaagmachine, genaamd “De Sawzall”. In de jaren 70 volgde ook de “Hole Hawg” boormachine met een hoog draaimoment en in de jaren 90 werd de “Super Sawzall” op de markt gebracht. Sinds de oprichting heeft men binnen Milwaukee dus absoluut niet stilgezeten. De ene machine na de andere werd geïntroduceerd op de markt. Tot op de dag van vandaag is Milwaukee zeer productief en het bedrijf is dan ook trots op haar reputatie als leverancier van innovatieve kwaliteitsproducten.

 

Accu machines voor iedere klus. Accu machines zijn machines die in geen enkele gereedschapscollectie mogen ontbreken. Deze machines kunnen gebruikt worden voor lichte werkzaamheden waar iedereen wel eens mee te maken heeft, zoals: onderhoud, reparatie of het in elkaar zetten van meubels. Er zijn ook accu machines voor het zwaardere werk, zoals: het installeren van complete keukens of voor bijvoorbeeld het boren van gaten in staal. Voor iedere klus biedt Toolnation de juiste accu machine. Milwaukee accu machines en sets In onze webshop bieden we ruim 25 accu machines aan van Milwaukee welke allen van hoge kwaliteit zijn. Naast losse accu machines bieden we ook diverse sets aan, waaronder de C12DD. Dit is een complete set van een compacte accuboormachine, een reciprozaag en toebehoren set, contractorbag en een gratis Wera Bitset. Zo kunt u alle benodigdheden voor het klussen in één set kopen.

Alleen bij ons betaalt u de beste prijs voor al uw Milwaukee producten. Voor een overzicht van deze producten, kunt u terecht op de Milwaukee pagina.